تحولات منطقه

مسابقه استعدادیابی «کاپیتان» با اجرای سینا مهراد و حضور چهره‌های شاخص ورزش کشور به‌عنوان داور، از پنجشنبه ۳۰ بهمن حوالی ساعت ۲۱ هر شب از شبکه ورزش سیما پخش می‌شود.

برنامه «کاپیتان» با اجرای سینا مهراد روی آنتن شبکه ورزش می‌رود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، مسابقه تلویزیونی «کاپیتان» به‌عنوان بزرگ‌ترین رقابت استعدادیابی ورزشی رسانه ملی، با اجرای سینا مهراد و با حضور هادی چوپان قهرمان مستر المپیا، پژمان درستکار سرمربی تیم ملی کشتی آزاد و زهرا کیانی قهرمان ووشو در جایگاه داوران، روی آنتن شبکه ورزش سیما می‌رود.

این برنامه با طی فرایندی دقیق و فراگیر برای شناسایی استعدادهای ورزشی کشور تولید شده و در آن ۷۲ استعداد برتر از نقاط مختلف ایران حضور دارند. پس از برگزاری رقابت‌های مرحله‌ای، چهار تیم به مرحله نهایی راه یافته‌اند و در نهایت این مخاطبان برنامه هستند که با رأی خود، برنده بازوبند کاپیتانی و عنوان «قهرمانِ قهرمانان» را انتخاب خواهند کرد؛ رویدادی که در نوروز ۱۴۰۵ رقم می‌خورد.

«کاپیتان» به تهیه‌کنندگی علی داوودی، از پنجشنبه ۳۰ بهمن حوالی ساعت ۲۱ هر شب از شبکه ورزش سیما پخش خواهد شد و تکرار آن روز بعد ساعت ۱۵ روی آنتن می‌رود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • .... IR ۱۰:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۳
    0 0
    من می‌خوام شرکت کنم چطوری ؟
  • آتریسا IR ۱۶:۱۸ - ۱۴۰۵/۰۲/۱۳
    0 0
    عالی