تحولات منطقه

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: کاهش کیفیت هوا در مشهد و شهرهای صنعتی استان با توجه به پایداری جو و انباشت آلاینده‌های صنعتی وجود دارد و برای این پدیده هشدار سطح زرد صادر شده است.

صدور هشدار زرد برای ماندگاری هوای ناسالم در خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سارا حکمی افزود: این هشدار برای امروز سوم اسفند تا روز سه‌شنبه پنجم اسفندماه صادر شده است.

وی اضافه کرد: از روز سه‌شنبه هفته جاری بر سرعت وزش باد در استان خراسان رضوی افزوده شده و با افزایش ابرناکی شاهد کاهش دما نیز خواهیم بود.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: بارش پراکنده باران و در ارتفاعات بارش برف از روز چهارشنبه در این استان پیش‌بینی شده است.

حکمی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته قوچان با کمینه دمای منفی یک درجه و مه‌ولات با دمای ۲۲ درجه به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط استان خراسان رضوی بوده اند.

به گفته وی، دمای هوای مشهد نیز در این بازه زمانی بین پنج تا ۱۹ درجه در نوسان بود و برای امروز نیز دمای هوا در این کلانشهر بین هفت تا ۲۱ درجه پیش‌بینی شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha