تحولات منطقه

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از مشارکت بیش از ۸۵۰ هزار نفر در طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» در خراسان رضوی تا پایان روز پنجم ماه رمضان خبرداد.

مشارکت بیش از ۸۵۰ هزار نفر در طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» در خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت الاسلام هادی صاحبقرانی از استقبال گسترده مردم استان از طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» در روزهای ابتدایی ماه مبارک رمضان خبر داد و این طرح را شاخصی اثرگذار در تعمیق معارف قرآنی دانست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی، با اشاره به فضای معنوی ایجادشده در استان هم‌زمان با ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» به‌عنوان شاخصی مهم در فعالیت‌های دینی حوزه معارف قرآنی، توانسته است فضایی زیبا و اثرگذار در سطح استان ایجاد کند و به میان اقشار مختلف و تأثیرگذار جامعه راه یابد.

وی افزود: گروه‌های متعددی از فعالان فرهنگی و قرآنی به‌عنوان سفیران قرآن در عرصه اطلاع‌رسانی و بازنشر این طرح ملی فعال شده‌اند و این همراهی مردمی، نشان‌دهنده ظرفیت بالای استان در فعالیت‌های قرآنی است.

ثبت آمار چشمگیر مشارکت مردمی

صاحبقرانی با اشاره به آمارهای ثبت‌شده گفت: در پنج روز نخست ماه مبارک رمضان، ۸۵۰ هزار و ۷۰۲ نفر در طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» شرکت کرده‌اند و میانگین مشارکت روزانه به حدود ۱۷۰ هزار نفر رسیده است؛ آماری که بیانگر استقبال کم‌نظیر مردم استان از این حرکت معنوی است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه این آمار مربوط به روزهای ابتدایی اجرای طرح است، ابراز امیدواری کرد: با گسترش فعالیت‌های تبلیغی و تقویت فضای اطلاع‌رسانی، در روزهای آینده شاهد حضور پررنگ‌تر مردم و چهره‌های تأثیرگذار استانی در این طرح ملی باشیم.

وی با تأکید بر معنوی و پربرکت بودن طرح «زندگی با آیه‌ها»، از عموم مردم مؤمن استان دعوت کرد تا با حضور در این مسابقه قرآنی، از ثواب و برکات آن بهره‌مند شوند و خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال عدد ۵ به شماره ۳۰۰۰۱۳۸۸ به جمع بزرگ شرکت‌کنندگان طرح ملی «زندگی با آیه‌ها» بپیوندند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha