تحولات منطقه

۱۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۵:۳۲
کد مطلب: ۱۱۳۴۰۹۵

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش از آغاز آموزش‌های مجازی پس از تعطیلات ۷ روزه رسمی کشور خبر داد.

تکلیف تعطیلات و ادامه آموزش در مدارس مشخص شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی فرهادی، با بیان اینکه در مدرسه شجره طیبه شهر میناب ۱۶۵ تن جانباخته و تعداد زیادی مجروح شدند گفت: در شهر آبیک قزوین نیز یک دانش‌آموز در همان روز نخست حمله رژیم صهیونیستی- آمریکایی بر اثر پرتابه یا موشک که به اطراف مدرسه برخورد کرد، شهید شد.

وی در ادامه در خصوص خسارات وارده به مدارس اظهار کرد: مدرسه میناب ۱۰۰ درصد خسارت دیده و بطور کامل تخریب شده است چون سه بار مورد هدف قرار گرفت یعنی در حین کمک به دانش آموزان زیر آوار مجددا مورد هدف قرار گرفت و کاملا تخریب شد اما در خصوص دیگر مدارس کشور، گزارش تخریب کامل مدرسه تا کنون نداشته ایم.

فرهادی در خصوص تداوم آموزش‌های دانش‌آموزان در شرایط کنونی کشور گفت: ۷ روز تعطیل رسمی اعلام شده است و مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز اداری تعطیل هستند. بعد از این مدت در آستانه شب های احیا قرار می گیریم سپس به تعطیلات نزدیک می‌شویم؛ بنابراین پس از تعطیلی هفت روزه، برنامه وزارت آموزش و پرورش این است که تا پایان اسفند، به صورت غیر حضوری و مجازی آموزش‌ها تداوم یابد.

به گفته وی، پساز تعطیلات نوروزی، مدارس باید طبق برنامه تقویمی فعالیت خود را آغاز کنند اما اگر اطلاع رسانی تازه ای لازم باشد اعلام خواهد شد.

در خصوص فعالیت مدرسه تلویزیونی اظهار کرد: تلاش می‌کنیم از هر دو ظرفیت مدرسه ایران و شاد استفاده کنیم که جزئیات آن اعلام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha