تحولات منطقه

۱۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱
کد مطلب: ۱۱۳۴۹۹۷

معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست از رهاسازی گونه‌های جانوری تیمار شده و آماده بازگشت به طبیعت وانتقال بخشی از گونه‌های نگهداری‌ شده در مرکز درمان و بازپروری حیات‌وحش پردیسان به مراکز امن‌تر خبر داد.

رهاسازی گونه‌های جانوری تیمار شده به طبیعت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حسن ظهرابی در بازدید از مرکز درمان و بازپروری حیات‌وحش پردیسان اظهار کرد: در چند هفته اخیر و همزمان با بهبود شرایط جوی و در چارچوب تمهیدات پیش‌بینی‌شده، روند رهاسازی گونه‌های جانوری تیمار شده و آماده بازگشت به طبیعت آغاز شده است.

وی افزود: در همین راستا تعدادی از گونه‌های مختلف که در این مرکز تحت درمان و مراقبت قرار داشتند، پس از طی مراحل بازپروری در زیستگاه‌های طبیعی چند استان رهاسازی شدند.

معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست ادامه داد: برخی گونه‌های ارزشمند که از اهمیت حفاظتی ویژه برخوردارند و در شرایط کنونی امکان رهاسازی در طبیعت را ندارند، پس از بررسی‌های کارشناسی و با هدف تأمین شرایط نگهداری مناسب، به‌صورت امانی به مراکز مورد تأیید منتقل می‌شوند تا پس از بهبود شرایط و طی مراحل بازوحشی‌سازی، به زیستگاه‌های طبیعی بازگردانده شوند.

انتقال گونه‌های حیات‌وحش پردیسان به مکانی امن‌تر/ ادامه روند رهاسازی در زیستگاه‌های طبیعی

ظهرابی با اشاره به عملکرد مرکز درمان و بازپروری حیات‌وحش پردیسان در یک سال گذشته گفت: این مرکز طی سال گذشته پذیرای ۹۹۶ حیوان از گونه‌های مختلف حیات‌وحش بوده که از این تعداد ۳۰۲ حیوان پس از درمان، مراقبت و طی مراحل بازپروری در چندین مرحله به طبیعت بازگردانده شده‌اند.

وی تأکید کرد: تداوم درمان، بازپروری و بازگرداندن گونه‌های آسیب‌دیده به طبیعت از اولویت‌های مهم سازمان حفاظت محیط‌زیست در راستای صیانت از تنوع زیستی کشور است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha