تحولات منطقه

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی گفت: با دستور وزیر صمت، استان‌های مسافرپذیر در اولویت تأمین کالا هستند و سهمیه آنها افزایش یافته است.  

استان‌های مسافرپذیر در اولویت تامین کالا/ لاستیک برای حمل و نقل تجاری تامین شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمدصادق مفتح اظهار داشت: امروز صبح - ۱۹ اسفند- در جلسه‌ای با حضور وزیر صمت و معاونان این وزارتخانه وضعیت بازار بررسی شد و گزارشی از کمبود کالا در استان‌ها به ویژه استان‌های مسافرپذیر ارائه شد.

وی افزود: با همکاری و هماهنگی‌های صورت گرفته با اصناف و اتحادیه‌ها سهمیه کالاهای اساسی در استان‌های مسافرپذیر افزایش یافته است و وضعیت خوبی دارند.

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی از تأمین لاستیک برای حمل و نقل تجاری خبر داد و گفت: به دستور وزیر صمت، هماهنگی برای تأمین لاستیک این نوع خودروها در نظر گرفته شده است.

مفتح بیان کرد: برای تأمین مواد اولیه کارخانه‌ها نیز مزیت‌ها و اولویت‌هایی برای تسهیل در ترخیص این مواد از گمرکات در نظر گرفته شده تا با حداقل‌سازی فرآیندها، مواد اولیه در اختیار کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه از زنجیره تولید تا توزیع کالاهای اساسی هیچ مشکلی در بازار نیست گفت: هر روز وضعیت تولید در واحدهای تولیدی و بازار توزیع ‌مصرف رصد می‌شود تا مردم خللی در تامین کالاها نداشته باشند.

قائم‌مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی خاطرنشان کرد: با هماهنگی‌های انجام شده، فروشگاه‌های سطح شهر تهران فعال هستند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha