تحولات منطقه

معاون استاندار خراسان رضوی و فرماندار ویژه مشهد گفت: هزار و ۳۵۰ تن آرد مازاد بر سهمیه جاری بین ۲ هزار و ۳۵۰ واحد نانوایی یارانه ای و آزادپز در سطح این شهرها و روستاهای این شهرستان در شرایط کنونی و جنگ رمضان توزیع شده است.

توزیع ۱۳۵۰ تن آرد مازاد بر سهمیه در نانوایی‌های مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سید حسن حسینی افزود: توزیع آرد مازاد برای نانوایی های شهری در مشهد ماهانه ۱۵ کیسه و برای نانوایی های روستایی ۱۰ کیسه بوده است.

وی بیان کرد: نظارت جدی بر فعالیت نانوایی های سطح شهرستان اعمال می شود و در این راستا با شماری از واحدهای صنفی متخلف برخورد شده است.

فرماندار مشهد خاطر نشان کرد: شهروندان هرگونه تخلف در فعالیت نانوایی های شهرستان را از طریق تلفن و سامانه ۱۲۴ گزارش کنند تا بلافاصله با واحدهای صنفی متخلف برخورد شود.

حسینی ادامه داد: عرضه اقلام اساسی در سطح شهرستان مشهد به شکل معمول در حال انجام است و هیچ کمبودی در تامین و یا توزیع این اقلام در مشهد وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha