تحولات منطقه

مدیرکل فرهنگی و امور رفاهی زائران استانداری خراسان رضوی اعلام کرد : زیرساخت‌های اقامتی این استان برای میزبانی از زائران نوروزی کاملاً مهیاست و بخش عمده ظرفیت اسکان در شهر مشهد آماده شده است.

آمادگی کامل خراسان رضوی برای میزبانی از زائران نوروزی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت‌الله شریعتمداری در گفت‌وگویی با تشریح آخرین وضعیت آمادگی استان برای پذیرایی از زائران حرم مطهر رضوی اظهار کرد: ۹۰ درصد ظرفیت اقامتی آماده‌سازی‌شده در استان، در مشهد قرار دارد و این شهر به‌تنهایی بار اصلی میزبانی از زائران نوروزی را بر عهده دارد.

وی با بیان این که ظرفیت اقامتی مشهد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر ـ شب است افزود: تا این لحظه یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر ـ شب از این ظرفیت به‌طور کامل آماده‌سازی و برای اسکان زائران تجهیز شده است.

مدیرکل امور رفاهی زائران یکی از اقدامات ویژه امسال را بهره‌گیری از امکانات دانشگاهی عنوان کرد و گفت: برای نخستین‌بار ظرفیت اسکان در دانشگاه‌ها نیز وارد چرخه پذیرایی از زائران شده و مهیا کردن این فضاها کمک قابل توجهی به افزایش توان اقامتی شهر کرده است.

شریعتمداری همچنین از آماده‌باش کامل مراکز خدمات‌رسان در مسیرهای ورودی استان خبر داد و افزود: ۱۵۰ مجتمع خدماتی ـ رفاهی بین‌راهی در جاده‌های خراسان رضوی به‌طور کامل تجهیز شده‌اند تا زائرانی که از مسیرهای جاده‌ای وارد استان می‌شوند خدمات مطمئن و مستمر دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha