تحولات منطقه

فیلم سینمایی «اسفند» با محوریت بخشی از زندگی شهید علی هاشمی و طراحی عملیات خیبر، در روزهای ابتدایی سال ۱۴۰۵ از شبکه سه سیما پخش می‌شود.

«اسفند» به آنتن شبکه سه رسید / بازخوانی عملیات خیبر در قاب تلویزیون
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

فیلم سینمایی «اسفند» به نویسندگی و کارگردانی دانش اقباشاوی و تهیه‌کنندگی مرحوم جلیل شعبانی و مهاجر توحیدپرست، امشب ساعت ۲۳:۳۰ از شبکه سه سیما پخش و ساعت ۱۰ روز بعد بازپخش خواهد شد.
فیلم سینمایی «اسفند» که محصول مشترک سازمان هنری رسانه‌ای اوج و بنیاد سینمایی فارابی است، روایتی از مقطعی مهم در زندگی شهید علی هاشمی را به تصویر می‌کشد، فرمانده‌ای که نقش مؤثری در شناسایی و طراحی عملیات خیبر در قرارگاه سری نصرت ایفا کرده است.
پخش فیلم سینمایی «اسفند» در تقارن با فضای این روزها که با عنوان «جنگ رمضان» شناخته می‌شود، امکان بازخوانی تجربه هشت سال دفاع مقدس را در نسبت با تحولات جاری فراهم می‌کند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha