به گزارش قدس آنلاین در این یادداشت آمده است: وطن مادر ماست. انسان با اصالت و باخانواده اجازه نمیدهد کسی به وطنی که مادرش است اهانت کند.پای وطن که میآید هر کسی به میدان میآید، حتی کسی که منتقد سرسخت نظام باشد. در جنگ رمضان ایستادگی در برابر تجاوز دشمن از هر چیزی مهمتر است.
این غیر طبیعی است که کسی به وطن خود آن هم در زمان تجاوز دشمن پشت کند! من به عنوان یک هنرمند و عضو کوچکی از جامعه پای وطنم ایستادهام و جانم را فدا خواهم کرد.
تمام جهان جنایات آمریکا و اسرائیل نسبت به ایران را دیده اند و طرفدار ایران هستند چون حق و حقانیت مشخص است؛ اما هنوز برخی چشمانشان را بستهاند! همه باید بدانیم که هیچ غریبهای عاشق چشم و ابروی مردم ایران نیست که بخواد آزادی برایشان به ارمغان بیاورد. شک نکنید که پیروزی نزدیک است و آیندهای بهتر در انتظار ایران و ایرانی است.
۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۳
کد مطلب: ۱۱۳۹۶۲۳
مصطفی راغب، خواننده محبوب کشورمان در یادداشتی اختصاصی برای قدس آنلاین نسبت به جنایات آمریکایی صهیونی نسبت به ایران و ایرانی واکنش نشان داد.
زمان مطالعه: ۱ دقیقه




نظر شما