تحولات منطقه

معاون امنیتی استاندار و دبیر شورای تامین استان خوزستان اعلام کرد که از ابتدای جنگ رمضان تاکنون، ۲۸ غیرنظامی در این استان به شهادت رسیده‌اند.

شهدای غیرنظامی خوزستان در جنگ رمضان به ۲۸ نفر رسید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ولی‌الله حیاتی پنجشنبه اظهار کرد: از ابتدای جنگ رمضان تا امروز ۹۳۵ پرتابه به ۲۰۴ نقطه استان خوزستان شلیک شده است.

وی با بیان اینکه در این مدت ۲۸ غیر نظامی شهید شده است، افزود: همچنین حدود یک‌هزار و ۵۰۰ نفر در استان خوزستان مجروح شدند.

معاون امنیتی استانداری خوزستان با اشاره به اینکه ۲۶ شهرستان استان خوزستان درگیر جنگ بوده‌اند، گفت: شهرهای شوش، اهواز، آبادان، دزفول و مسجدسلیمان بیشترین شهدا را در این جنگ تقدیم وطن کرده‌اند.

حیاتی از تخریب ۲ هزار و ۷۰۰ واحد مسکونی و تجاری در استان خوزستان در جنگ رمضان خبر داد و گفت: برای بازسازی این واحدها تسهیلات ویژه‌ای از سوی بنیاد مسکن در نظر گرفته شده است.

وی بیان کرد: شهروندان خسارت‌ دیده در سایر شهرستان‌های استان خوزستان می‌توانند به فرمانداری‌های شهرستان خود مراجعه و مشخصات ملک مسکونی و تجاری آسیب دیده را اطلاع دهند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha