تحولات منطقه

طبق اعلام معاون سیاسی و امنیتی استاندار اصفهان از انفجار سه پرتابه در حوالی ایستگاه قطار کاشان خبر داد.

ادامه تجاوزات دشمن به زیرساخت‌ها؛ این بار راه‌آهن کاشان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، اکبر صالحی ابراز کرد: دقایقی قبل دشمن متجاوز آمریکایی صهیونی به پل راه آهن یحیی آباد در شهرستان کاشان تعرض کرد که در این تجاوز ۲ شهروند شهید و ۳ شهروند دیگر هم مجروح شدند.

هم‌چنین بنا بر گزارش میدانی از محل حادثه، انفجار سه پرتابه در حوالی ایستگاه قطار کاشان صورت گرفته است.

انفجار سه پرتابه در حوالی ایستگاه راه‌آهن کاشان (خط کاشان-اصفهان) که ساعت ۱۳ امروز توسط دشمن آمریکایی-صهیونیستی صورت گرفته، خساراتی به خودروهای پارک شده و برخی منازل مسکونی در مجاورت منطقه «یحیی‌آباد» طبق گفته منابع محلی وارد کرده است.

بنا بر این گزارش، خبرنگار ایرنا با حضور در محل حادثه مشاهده کرد که تعدادی خودروی پارک شده در اطراف ایستگاه به شدت آسیب دیده و خسارت دیده‌اند،همچنین به گفته ساکنان محلی، چندین واحد مسکونی در منطقه یحیی‌آباد که در همسایگی ایستگاه قرار دارد، بر اثر انفجارها دچار خسارت شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha