تحولات منطقه

۱۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۷
کد مطلب: ۱۱۴۱۵۶۱

شیطان و شرکایش می‌گفتند نظام جمهوری اسلامی باید برود؛ نه تنها جمهوری اسلامی قوی‌تر شد بلکه همین نظام جمهوری اسلامی طرح ۱۵ ماده‌ای آنها را پس زد و طرح ۱۰ بندی خود را بر کرسی نشاند.

۱۰ نشانه شکست آمریکا و اسرائیل و پیروزی ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: پایگاه خبری مشرق در یادداشتی به ۱۰ نشانه و دلیل در مورد شکست آمریکا و اسرائیل در سومین جنگ تحمیلی به جمهوری اسلامی ایران پرداخت و نوشت: این نشانه ها از شکست بزرگ شیطان و پیروزی ایران در جنگ نحمیلی سوم به شرح ذیل است.

۱- مهمترین هدف راهبردی دشمن، یعنی سرنگونی جمهوری اسلامی ناکام ماند و به یک آرزوی محال برای شیطان و شرکایش تبدیل شد. دشمن در این حوزه عملاْ بیچاره شد.

۲- ترامپ شیطان و شرکایش می‌گفتند که با زور نظامی می‌خواهند توان نظامی ایران را منهدم کنند؛ اذعان کردند که این آرزو را به گور می‌برند.

۳- شیطان و شرکایش می‌گفتند که می‌خواهند به جای توافق سیاسی، با زور نظامی مواد هسته‌ای را از ایران خارج کنند و ایران را در حوزه هسته‌ای تسلیم سازند. در این زمینه افتضاح تاریخی را رقم زدند.

۴- شیطان و شرکایش می‌گفتند که ایران باید محدودسازی توان موشکی اش را یا با زبان یا به زور بپذیرد. در طرح ۱۰ ماده‌ای ایران که ترامپ مجبور به پذیرش آن شد هیچ نشانی از این موضوع وجود ندارد.

۵- شیطان و شرکایش می‌گفتند که می‌خواهند با بمباران ایران و فعال سازی تجزیه طلبان، به ایران بزرگ پایان دهند. گروهک‌های تجزیه طلب در نطفه چنان خفه شدند که به یک درس عبرت تاریخی تبدیل شد.

۶- شیطان و شرکایش می‌گفتند که با زور نظامی می‌خواهند تنگه هرمز را باز کنند. نه تنها تا انتها این اتفاق نیفتاد، بلکه پیش شرط ایران برای تعیین رژیم حقوقی جدید برای این تنگه به عنوان مبنای مذاکرات را پذیرفتند.

۷- شیطان و شرکایش می‌گفتند نظام جمهوری اسلامی باید برود؛ نه تنها جمهوری اسلامی قوی‌تر شد بلکه همین نظام جمهوری اسلامی طرح ۱۵ ماده‌ای آنها را پس زد و طرح ۱۰ بندی خود را بر کرسی نشاند.

۸- شیطان و شرکایش در حوزه پدافندی چنان شکستی خوردند که به یک نقطه عطف تاریخی نظامی تبدیل خواهد شد.

۹- بی حیثیتی نظامی آمریکا، عملاْ نظم نظامی و امنیتی جهان را تغییر خواهد داد. ایران هدیه بزرگی به جهان داد و آبروی آمریکا را برد. این آبروی رفته از اعتبار نظامی آمریکا هیچ گاه ترمیم نخواهد شد. و نظم جهانی تغییر می‌کند.

۱۰- شرکای منطقه‌ای شیطان فهمیدند که تکیه بر آمریکا تکیه بر باد است و از این پس اتفاقات مهمی در حوزه روابط بین‌الملل خواهد افتاد.

منبع: مشرق نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha