تحولات منطقه

 در نخستین جلسه شورای تمبر در سال ۱۴۰۵، انتشار تمبر یادبود «رهبر شهید» و دو طرح دیگر به تصویب رسید.

انتشار تمبرهای رهبر شهید، شهدای مدرسه میناب و نوروز ۱۴۰۵
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، در نخستین جلسه شورای تمبر در سال ۱۴۰۵ به ریاست محمد احمدی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل شرکت ملی پست؛ برگزار شد و در آن انتشار تمبر یادبود «رهبر شهید» و دو طرح دیگر به تصویب رسید.

احمدی، با گرامی‌داشت یاد و خاطره رهبر گرانقدر و فرماندهان شهید و سایر شهدای جنگ تحمیلی سوم تأکید کرد: تمبر به‌عنوان رسانه‌ای ماندگار، نقش مهمی در ثبت و بازنمایی رویدادهای تاریخی، به‌ویژه تحولات این مقطع حساس ایفا می‌کند.

وی با اشاره به شرایط کشور در یکی از مقاطع مهم تاریخ معاصر اعلام کرد: مضامینی همچون اتحاد و غرور ملی، توان دفاعی، جنایات دشمن علیه غیرنظامیان و کودکان و همچنین رشادت‌های فرماندهان و مردم، ظرفیت آن را دارد تا با رویکرد روایت‌گری در قالب تمبر برای نسل‌های آینده ماندگار شود.

تصویب سه طرح تمبر با مضامین ملی و مناسبتی

در این جلسه، اعضای شورای تمبر موضوعات مختلف را بررسی کردند و علاوه بر تصویب انتشار تمبر «رهبر شهید»، طراحی و چاپ دو تمبر دیگر با عناوین «شهدای مدرسه شجره طیبه میناب» و «نوروز ۱۴۰۵» را نیز به تصویب رساندند؛ در تمبر نوروزی، همزمانی تحویل سال نو و عید سعید فطر و روایت‌هایی از جنگ در چند قطعه به تصویر کشیده می‌شود.

همچنین عملکرد شورای تمبر در سال گذشته و برنامه‌های سال جدید بررسی شد و رئیس شورا از همفکری، همراهی و تلاش اعضا در تحقق اهداف تعیین‌شده قدردانی کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha