بهگزارش قدس آنلاین، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در واکنش به اظهارات معاون رییس جمهور آمریکا پ در بامداد روز یکشنبه در پایان مذاکرات اسلام آباد در مطلبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «میخواهید بدانید چرا مذاکرات به نتیجه نرسید؟

جیدی ونس: «آنها پذیرفتن شرایط ما را انتخاب نکردهاند.»
آهان
هیچ مذاکرهای – حداقل با ایران – بر مبنای «شرایط ما/شما» به نتیجه نخواهد رسید.
آمریکا باید یاد بگیرد: نمیتوانی شرایطت را به ایران دیکته کنی.
هنوز برای یادگیری دیر نشده. هنوز.»
گفتنی است؛ نیمه شب جمعه تیم ایرانی متشکل از ۷۱ عضو در سطوح مختلف امنیتی، سیاسی، اقتصادی و فنی برای انجام مذاکرات با تیم ۳۰۰ نفری آمریکایی وارد اسلامی آباد شدند و قرار بود بر سر طرح ۱۰ مادهای که ایران پیش از این مطرح کرده و رئیس جمهور آمریکا هم پذیرفته بود مذاکره کنند.
اما دو طرف به دلیل زیاده خواهی و جاهطلبیهای آمریکا فعلاً به توافقی دست نیافتند. گفته می شود که ایران بارها ابتکارات جدیدی ارائه و تلاش کرد طرف آمریکایی را به واقع بینی دعوت کند؛ اما زیادهخواهی آنها مانع دستیابی به چارچوب مشترک شد.
در نهایت پس از تلاشها و میانجیگری پاکستان برای برگزاری یک دور دیگر از گفتگو و تبادل متن که از سحرگاه امروز ۲۲ فروردین انجام شد، مذاکرات به دلیل حفظ همان روحیه آمریکایی بدون نتیجه پایان یافت.
گفتنی است؛ هنوز برنامهای برای زمان و مکان و دور بعدی مذاکرات اعلام نشده است.




نظر شما