تحولات منطقه

سخنگوی کرملین، با اشاره به شکننده‌بودن شرایط در خلیج فارس پس از حادثه مربوط به یک کشتی ایرانی، تأکید کرد: ادامه مذاکرات می‌تواند از گسترش تنش و پیامدهای گسترده آن جلوگیری کند.

کرملین: وضعیت خلیج فارس شکننده و غیرقابل پیش‌بینی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، دیمیتری پسکوف امروز (دوشنبه) در نشستی خبری اظهار کرد: به لطف تداوم مذاکرات می‌توان از سوق یافتن وضعیت به سمت خشونت و درگیری که می‌تواند پیامدهای بسیار وخیم‌تری برای امنیت منطقه‌ای و اقتصاد جهانی داشته باشد، جلوگیری کرد.

سخنگوی کرملین درباره وضعیت منطقه خاورمیانه و به ویژه تنگه هرمز پس از تعرض نیروهای آمریکایی به یک کشتی ایرانی اظهار داشت: وضعیت در خلیج فارس همچنان بسیار شکننده و به طور عملی غیرقابل پیش‌بینی است.

وی در پاسخ به پرسش دیگری نیز گفت:‌ در حال حاضر، فدراسیون روسیه در روند مذاکرات در خاورمیانه میانجی نیست اما همانطور که بارها در سطوح مختلف اعلام کرده‌ایم، مطمئناً آماده هستیم هرگونه کمکی را که برای دستیابی به یک توافق صلح‌آمیز و مناسب لازم باشد، ارائه کنیم.

استقبال کرملین از مواضع نخست‌وزیر آینده بلغارستان

سخنگوی کرملین در بخش دیگری از این نشست خبری گفت: مسکو تحت تأثیر اظهارات رومن رادف نخست وزیر آینده بلغارستان و دیگر سیاستمداران اروپایی در مورد لزوم گفت‌وگوی عملگرایانه با روسیه مورد توجه قرار گرفته است.

وی گفت: ما از این موضوع استقبال می‌کنیم. ما همچنین معتقدیم که هرگونه اختلاف موجود، هرگونه ناهماهنگی در منافع متقابل، می‌تواند برطرف شود و تنها راه آن میز مذاکره است.

پسکوف اظهار داشت: روسیه هرگز گفت‌وگو را رد نکرده است؛ برعکس، ما به دنبال گفت‌وگو هستیم، هنوز پاسخی از اروپا در این زمینه دریافت نکرده‌ایم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha