تحولات منطقه

۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۹
کد مطلب: ۱۱۴۴۰۳۳

هم زمان با دهه کرامت، بیش از سه هزار دانش‌آموز در قالب ویژه‌برنامه «در مسیر بهشت»، در حرم مطهر رضوی حضور می‌یابند و با اجرای برنامه‌های ویژه، جلوه‌ای از شور قرآنی نسل نوجوان را، به نمایش می‌گذارند.

حرم رضوی میزبان سه هزار دانش‌آموز در دهه کرامت است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

هم زمان با روزهای پرفیض دهه کرامت و در آستانه سال روز میلاد باسعادت حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع)، مسجد گوهرشاد حرم مطهر رضوی این روزها میزبان جمعی از نوجوانان و دانش‌آموزانی است که با شور و اشتیاق در برنامه‌ای قرآنی با عنوان «در مسیر بهشت»، گرد هم آمده‌اند؛ برنامه‌ای که عطر قرآن، همدلی و ارادت به ساحت امام مهربانی‌ها را، در فضای حرم، جاری کرده است.

این ویژه‌برنامه به همت مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی و در راستای منویات تولیت آستان قدس رضوی مبنی بر حضور نوجوانان در صحن و ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد و برپایی جلسات قرآنی برای نسل نوجوان، برگزار می‌شود.

مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی، در حاشیه برگزاری این برنامه با تبریک دهه مبارکه کرامت و میلاد حضرت ثامن‌الحجج (ع)، اظهار کرد: طرح «در مسیر بهشت»، نخستین‌بار در ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۴ باهدف انس بیشتر نوجوانان با قرآن کریم آغاز شد و با استقبال بسیار خوب دانش‌آموزان و خانواده‌ها همراه بود. به همین دلیل در ایام دهه کرامت رضوی ۱۴۰۵ نیز بار دیگر اجرای آن را در دستور کار قرار دادیم.

وی افزود: در روزهای منتهی به میلاد امام رضا (ع)، بیش از سه هزار دانش‌آموز به همراه مادرانشان در قالب گروه‌های حدود ۴۰۰ نفره به حرم مطهر رضوی دعوت شده‌اند تا در جلسات سنتی قرآن در مسجد گوهرشاد حضور یابند.

به گفته وی، شرکت‌کنندگان پیش از ورود به حرم مطهر از چهارراه شهدا حرکت خود را آغاز می‌کنند و در مسیر با هم‌خوانی سرودهای حماسی و انقلابی، فضای معنوی و پرشوری را رقم می‌زنند. در این مسیر نیز قرآن‌هایی به نوجوانان اهدا می‌شود و کاروان دانش‌آموزی با نظمی خاص به سمت حرم رضوی حرکت می‌کند.

مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی ادامه داد: این نوجوانان پس از ورود به صحن جامع مسجد گوهرشاد و ایوان مقصوره، در محفل جمعی تلاوت قرآن کریم حضور پیدا می‌کنند. این مراسم هر روز از ساعت ۱۵ تا ۱۶:۳۰ برگزار می‌شود و امیدواریم گامی مؤثر در ترویج فرهنگ انس با قرآن در میان نسل نوجوان باشد.

در حاشیه این برنامه، شوروشوق دانش‌آموزان نیز حال‌وهوای خاصی به فضا بخشیده بود. یکی از دانش‌آموزان که به‌عنوان پرچم‌دار کاروان مدارس در این برنامه حضور داشت، با اشاره به حضور پرشور هم‌سن‌وسال‌هایش در این ویژه‌برنامه قرآنی، گفت: امروز در دهه کرامت به حرم امام رضا (ع) آمده‌ایم تا نشان بدهیم نوجوانان این سرزمین در هر شرایطی کنار کشورشان هستند. ما آمده‌ایم تا به امام رضا (ع) بگوییم همیشه پشت وطنمان می‌ایستیم و برای پیروزی و سربلندی کشور دعا می‌کنیم.

دانش‌آموز دیگری که همراه دوستان و هم‌کلاسی‌هایش در این برنامه شرکت کرده بود نیز حضور در حرم رضوی را تجربه‌ای متفاوت توصیف کرد و گفت: امروز به مناسبت ولادت امام رضا (ع) با مدرسه به حرم آمدیم. وقتی کنار دوستانمان به پابوس امام رضا (ع) می‌آییم، حال خوبی پیدا می‌کنیم و احساس آرامش داریم.

او افزود: خیلی از ما دوست داریم بیشتر به حرم بیاییم. هر بار که به اینجا می‌آییم، با امام رضا (ع) حرف می‌زنیم و دعا می‌کنیم. امروز هم با کمک مدیر و معلمان مدرسه‌مان به این برنامه آمدیم تا هم زیارت کنیم و هم در محفل قرآن شرکت داشته باشیم.

گفتنی است، «در مسیر بهشت»، این روزها تنها یک برنامه قرآنی نیست؛ بلکه جلوه‌ای از پیوند نسل نوجوان با قرآن و اهل‌بیت (ع) است؛ پیوندی که در سایه بارگاه نورانی امام رضا (ع) رنگی تازه گرفته و نویدبخش استمرار فرهنگ قرآنی در میان نسل آینده است.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha