تحولات منطقه

۴ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۰
کد مطلب: ۱۱۴۴۰۸۳

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: آب شرب ۷۵۱ روستا در ۲۸ شهرستان خراسان رضوی با ۳۱۷ هزار و ۴۵۹ نفر جمعیت معادل ۹۷ هزار و ۸۴۸ خانوار پارسال با تانکر تامین شد.

آبرسانی به ۷۵۱ روستای خراسان رضوی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، حسین امامی در این خصوص افزود: از این تعداد ۶۲۲ روستا تحت پوشش آبفا قرار دارند و ۱۲۹ روستا تحت پوشش نیستند که به صورت دائم و موقت آب‌رسانی شدند.

وی اضافه کرد: کاهش نزولات آسمانی و افت منابع آب زیر زمینی از جمله دلایل بروز تنش آبی در استان است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی ادامه داد: تانکرهای سیار برای آب‌رسانی به روستاها ۹۵۶ هزار کیلومتر مسافت را طی کرده اند.

امامی اضافه کرد: با اجرای عملی طرح یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی در سال ۱۴۰۰ روند تحویل گیری بسیاری از روستاهایی که‌ زیر پوشش آبفا نبودند توسط شرکت های آب و فاضلاب آغاز شد.

وی گفت: بر اساس آمارموجود قبل از یکپارچه سازی تنها پنج روستا تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب استان قرار داشت.

امامی افزود: ۲ هزار و ۹۰۶ روستا در استان با یک میلیون و ۲۷۷ هزار و ۱۲ نفر جمعیت وجود دارد که اکنون ۲ هزار و ۲۵۳ روستا با جمعیت یک میلیون و ۲۱۸ هزار و ۷۰۴ نفر زیر پوشش آبفای استان است.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha