تحولات منطقه

یادواره شهدای طلبه و روحانی همزمان با هفته عقیدتی سیاسی در سپاه در فریمان برگزار شد.

برگزاری یادواره شهدای طلبه و روحانی همزمان با هفته عقیدتی سیاسی در سپاه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، به مناسبت فرا رسیدن هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و بزرگداشت یاد و خاطره علامه شهید مطهری و نکوداشت مقام شامخ معلم؛ در زادگاه شهید اندیشه‌های مطهر یادواره ۱۲طلبه و روحانی شهید شهرستان فریمان با حضور خانواده معظم شهدا، امام جمعه؛ فرمانده سپاه، نماینده ولی فقیه درسپاه، مدیران و اساتیدحوزه علمیه خواهر و برادر، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، مربیان و هادیان سیاسی؛ فرماندهان حوزه ها و پایگاههای مقاومت بسیج در محل دفتر امام جمعه شهرستان برگزار شد.

در این جلسه امام جمعه فریمان با بیان اهمیت نقش الگویی شهدا در جامعه و لزوم ترویج فرهنگ ایثارگری و شهادت شهدا را مصداق آنانی دانست که با خدا صدق عهد و قول داشته و پای اصول و اعتقاداتشان تا پای جان ایستاده و به لقای پروردگارشان پیوسته‌اند.
مهدی معلمی در ادامه با اشاره به خاطره‌ای از مرحوم علی دوانی؛درباره گل کردن طلبه‌ای جوان و قدبلند در قم بنام مرتضی خراسانی(شهید مطهری)که طلبه‌ها دورش جمع و سئوالات خود را در مسائل مختلف از او می پرسیدند افزود: همین شهید مطهری علیرغم تمام درخشیدنهایش درحوزه؛ مورد هجمه های دشمن، طعنه ها، کنایه ها و تهمت‌های ناروا شد تاجایی که شهریه طلبگی اش قطع شد اما چون این متفکر شهید دارای ویژگی صبر و استقامت در شدائد بود نه تنها دست از هدف و تلاشش برنداشت بلکه با هجرت به تهران محکم ایستاد،ادامه داد. او با اعتقاد و عزم راسخ به مسیر معلمی اش ادامه داد و نه تنها فخر شیعه، بلکه افتخاری شد برای جهان اسلام تاجایی که امام راحل (ره)وی راحاصل عمرو پاره تن خویش نامید.

وی در پایان با اشاره به احاطه علمی قائد شهید امت حضرت امام خامنه ای(ره) خاطرنشان کرد:م ردم پس از شهادت شهید مطهری(ره)به امام راحل عظیم الشان مراجعه کردند و گفتند بعد شهادت ایشان چه کسی می تواند پاسخ شبهات توده‌ای ها را بدهد و ایشان۲مرتبه نام رهبر شهیدمان را به عنوان جایگزین استاد شهید مطهری(ره) وپاسخ دهنده شبهات بر زبان آوردند.

امام جمعه فریمان خاطرنشان کرد: پرچمی که امام راحل، شهدا گرانقدر و رهبر شهیدمان به نزدیکی قله رسانده اند دست رهبر جدید رشیدمان و مردم دشمن شناس رسیده است.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم معنوی از مقاومت وایثار خانواده شهدای روحانی و طلبه و علامه شهیدمطهری(سیدالشهدای فریمان)مربیان صالحین، هادیان سیاسی؛ و اساتید حوزه شهرستان با اهدا لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha