تحولات منطقه

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۹
کد مطلب: ۱۱۴۶۵۱۷

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست از بازنگری سند ملی مشارکت مردمی خبر داد و تأکید کرد که در نسخه جدید، مردم نه‌تنها در اجرا بلکه از مرحله تصمیم‌سازی نیز در مدیریت محیط‌زیست کشور نقش خواهند داشت.

سند ملی مشارکت مردمی در محیط‌زیست به‌روزرسانی می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

هادی کیادلیری با اشاره به روند به‌روزرسانی سند ملی مشارکت مردمی در حوزه محیط‌زیست گفت: این سند در حال تکمیل است و در آن چشم‌انداز، اهداف و اصولی مانند شفافیت و پاسخگویی بازتعریف شده تا زمینه حضور واقعی مردم در فرآیندهای محیط‌زیستی فراهم شود.

او تأکید کرد: مشارکت مردمی صرفاً به معنای اجرای تصمیمات از پیش‌تعیین‌شده نیست، بلکه هدف این است که مردم از مرحله تصمیم‌گیری تا اجرا و نظارت در کنار دستگاه‌های اجرایی حضور داشته باشند.

معاون سازمان حفاظت محیط‌زیست در ادامه به طرح «محیط‌یار» در مدارس اشاره کرد و گفت تاکنون حدود ۲۶ هزار دانش‌آموز در این طرح در نقاط مختلف کشور ثبت‌نام کرده‌اند. به گفته او، این دانش‌آموزان در صورت آموزش درست می‌توانند به سفیران محیط‌زیست در جامعه تبدیل شوند و در بلندمدت هزینه‌های حفاظت از محیط‌زیست را نیز کاهش دهند.

کیادلیری همچنین از تدوین و ابلاغ «سند ارتقای فرهنگی محیط‌زیست» خبر داد و گفت بر اساس این سند، وظایف دستگاه‌های مختلف در حوزه محیط‌زیست مشخص شده و عملکرد آن‌ها توسط سازمان حفاظت محیط‌زیست ارزیابی می‌شود.

او تأکید کرد موفقیت در حوزه محیط‌زیست تنها با اجرای دقیق وظایف دستگاه‌های دولتی و آموزش نسل جدید ممکن است و افزود تغییر نگاه از مدیریت کوتاه‌مدت به حکمرانی بلندمدت در حوزه محیط‌زیست یک ضرورت اساسی است.

به گفته او، رسیدن به نتایج پایدار در این حوزه نیازمند تغییر سبک زندگی و پرهیز از نگاه مقطعی و سیاسی به مسائل محیط‌زیستی است؛ مسیری که اگرچه زمان‌بر است، اما می‌تواند آینده حفاظت از محیط‌زیست کشور را تضمین کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha