تحولات منطقه

باقری در نشست دبیران شورای امنیت ملی کشورهای عضو شانگهای گفت: هدف جنگ آمریکایی- صهیونیستی با ایران ضربه به هم‌گرایی آسیایی بود. جنگ با ایران آغاز حمله به جنوب جهانی است.

معاون دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: هدف آمریکا از حمله به ایران، ضربه به هم‌گرایی آسیا بود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی باقری، معاون دبیر شورای‌عالی امنیت ملی در نشست دبیران شورای امنیت ملی کشورهای عضو شانگهای در حالیکه عکس هایی از رهبر شهید انقلاب و شهید دکتر لاریجانی را مقابل خود گذاشته بود گفت: شخصیتی که امروز می‌بایست در چنین جایگاهی از طرف ایران قرار می‌گرفت و به گفت‌وگو می‌پرداخت برادرم آقای «علی لاریجانی» بود که ترور شدند.

باقری گفت: در طول ۴۰ روز تجاوز بی‌وقفه، شاهد ارتکاب جنایات وحشیانه‌ای از جمله ترور مقامات نظامی و کشوری، حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز، زیرساخت‌های صنعتی، آموزشی و بهداشتی بودیم.

وی تاکید کرد: دقیقا هدف آن جنگ ضربه به همین هم‌گرایی آسیایی بود. جنگ با ایران آغاز حمله به جنوب جهانی است. این جنگ برای توسعه‌طلبی و اصالتا امپریالیستی است تا با ایجاد حوزه نفوذ و تسلط مطلق بر منابع انرژی خلیج فارس مانع از رشد آسیا و ظهور قدرت‌های میانی شود. لذا این جنگ اگرچه با ایران شروع شد اما محدود به ایران نیست و در صورت انفعال و بی‌عملی در برابر آن، تسری و گسترش می‌یابد. هرگونه پاسخ ضعیف، دعوت به جنگ بیشتر است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha