تحولات منطقه

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۵
کد مطلب: ۱۱۴۸۲۶۰

براساس پیگیری‌های انجام‌شده، رشید مظاهری، دروازه‌بان سابق فوتبال ایران، هنگام تلاش برای خروج غیرقانونی از مرزهای غربی کشور بازداشت شده است.

بازداشت رشید مظاهری هنگام خروج غیرقانونی از کشور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

در روزهای اخیر همسر این بازیکن سابق فوتبال، مطالبی را در فضای مجازی درباره او مطرح کرده بود. حالا پیگیری‌ها نشان می‌دهد مظاهری قصد داشته با تغییر چهره و همچنین پرداخت رشوه به برخی مأموران مرزبانی، به‌صورت غیرقانونی از کشور خارج شود که پیش از عبور از مرز، شناسایی و بازداشت شده است.

براساس این گزارش، ادعای مطرح‌شده درباره نگهداری او در سلول انفرادی صحت ندارد و وی اکنون در بند عمومی زندان نگهداری می‌شود.

گفته می‌شود اتهام‌های مطرح‌شده علیه این بازیکن سابق شامل پرداخت رشوه به مأمور دولت، فعالیت تبلیغی علیه امنیت ملی در شرایط جنگی و اقدام به خروج غیرمجاز از کشور است و پرونده او در حال رسیدگی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha