تحولات منطقه

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۸
کد مطلب: ۱۱۴۸۳۸۷

شهردار تهران اعلام کرد تا زمان تعیین تکلیف طرح شورای شهر، استفاده از مترو و اتوبوس در پایتخت رایگان خواهد بود و بازگشت به وضعیت قبلی فعلاً در دستور کار نیست.

حمل‌ونقل عمومی تهران رایگان ماند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیرضا زاکانی در یک گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به سیاست‌های مدیریت شهری در حوزه حمل‌ونقل عمومی گفت: در شرایط فعلی امکان پولی کردن دوباره خدمات مترو و اتوبوس وجود ندارد و تا زمان تعیین تکلیف طرح شورای شهر، این خدمات به صورت رایگان ارائه می‌شود.

او با اشاره به مصوبه شورای شهر تهران درباره ایجاد «باشگاه شهروندی» افزود این طرح با هدف ارائه خدمات هدفمند به گروه‌هایی مانند معلمان، دانشجویان، جانبازان، خانواده شهدا و اقشار کم‌درآمد در حال بررسی است و می‌تواند بخشی از هزینه‌های حمل‌ونقل را برای این گروه‌ها کاهش دهد.

زاکانی همچنین تأکید کرد که سیاست مدیریت شهری در این دوره بر «ارزان‌سازی شهر، تثبیت قیمت‌ها و ارتقای کیفیت خدمات» در حوزه حمل‌ونقل متمرکز شده است.

به گفته شهردار تهران، ادامه رایگان بودن حمل‌ونقل عمومی علاوه بر کاهش فشار معیشتی بر شهروندان، می‌تواند در کاهش ترافیک و مصرف سوخت نیز مؤثر باشد و به بهبود وضعیت آلودگی هوا کمک کند.

وی در پایان اظهار کرد که مدیریت شهری از تصمیمات شورای شهر برای نهایی شدن این طرح حمایت می‌کند و اجرای آن در دستور پیگیری قرار دارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha