تحولات منطقه

۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۷
کد مطلب: ۱۱۴۸۵۰۰

باشگاه منچستریونایتد از تمدید ۲ ساله قرارداد مایکل کریک سرمربی جوان خود خبر داد.

منچستریونایتد قرارداد مایکل کریک را تمدید کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

باشگاه منچستریونایتد اعلام کرد: مایکل کریک با امضای قراردادی جدید تا سال ۲۰۲۸، به عنوان سرمربی این باشگاه فعالیت خواهد کرد.

کریک در ماه ژانویه به عنوان سرمربی منچستریونایتد انتخاب شد و پس از پیروزی مقابل منچستر سیتی و آرسنال موفق شد جایزه بهترین مربی ماه لیگ برتر را دریافت کند.

او با ۱۱ برد از ۱۶ بازی موفق شد مجوز حضور شیاطین سرخ در فصل آینده لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند.

کریک که یکی از موفق‌ترین و پرافتخارترین بازیکنان یونایتد بوده است ۴۶۴ بازی برای این باشگاه انجام داد و پنج عنوان قهرمانی لیگ برتر، یک جام حذفی، دو جام اتحادیه، یک لیگ قهرمانان اروپا، یک لیگ اروپا و یک جام باشگاه‌های جهان را به دست آورد.

مایکل کریک سرمربی منچستریونایتد پس از تمدید قراردادش گفت: از لحظه‌ای که ۲۰ سال پیش به اینجا آمدم، جادوی منچستریونایتد را احساس کردم. به دوش کشیدن مسئولیت رهبری باشگاه فوتبال ویژه ما، مایه افتخار و غرور فراوان من است.

او ادامه داد: در طول پنج ماه گذشته، این گروه از بازیکنان نشان داده‌اند که می‌توانند به استانداردهای تاب‌آوری، اتحاد و عزم راسخی که ما در اینجا از آنها انتظار داریم، دست یابند. حالا وقت آن رسیده که دوباره با هم، با جاه‌طلبی و هدف مشخص، به جلو حرکت کنیم. منچستریونایتد و هواداران فوق‌العاده‌مان لیاقت این را دارند که دوباره برای بزرگترین افتخارات تلاش کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha