به گزارش قدس به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری در نشست کارگروه تنظیم بازار استان با تاکید بر تسلّطِ کامل کارگروه تنظیمبازار بر همه بخش های زنجیره تأمین و توزیع کالاها، از برنامه ریزی دقیق و جامع با هدف ایجاد ثبات در بازار خبر داد.
هادی رجائی نیا گفت: تصمیمات و اقدامات انجام شده در دو هفته اخیر برای تولید و توزیع مرغ گرم و همچنین توزیع بیش از ۲۰۰ تن مرغ منجمد در این مدت موجب شد مصرف کننده این محصول را در خراسان شمالی نسبت به سایر استان ها با قیمت تمام شده کمتری خریداری کند.
وی ضرورت تامین زیر ساخت های مناسب برای برنامه ریزی های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در جهت مدیریت مناسب بازار را یک ضرورت اجتناب ناپذیر دانست و خاطر نشان کرد: موجودی کالاها باید متناسب با نیاز جامعه باشد چرا که بدون تأمین ظرفیت کافی، امکان مدیریت مناسب بازار وجود ندارد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری همچنین از تداوم بازرسی تیم های گشت مشترک در بازار خبر داد و افزود: در صورت گزارش های واصله بازرسی های موردی نیز توسط این تیم ها انجام و به موارد تخلف رسیدگی می شود.





نظر شما