تحولات منطقه

۱۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۵
کد مطلب: ۱۱۵۰۳۱۷

فعالیت سامانه بارشی در استان با احتمال بارش تگرگ، جاری شدن سیلاب و طغیان روان‌آب‌ها همراه خواهد بود.

سیلاب و تگرگ در راه خراسان شمالی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، بر اساس آخرین خروجی مدل‌های هواشناسی، شرایط ناپایدار جوی در روز پنج‌شنبه و همچنین عصر جمعه در استان تداوم خواهد داشت.

این ناپایداری‌ها به صورت رشد ابر، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید، بارش باران و در برخی نقاط رگبار باران و رعدوبرق همراه با احتمال تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

شدت ناپایداری‌ها در روز پنج‌شنبه در مناطق مرکزی، شرق و جنوب شرق استان شامل بخش‌هایی از شهرستان‌های بجنورد، شیروان، فاروج، شمال و شرق اسفراین، شمال بام و صفی‌آباد، گرمه، جاجرم، نیمه شرقی مانه، سملقان و رازوجرگلان خواهد بود.

عصر جمعه نیز بخش‌هایی از شهرستان‌های اسفراین، بام و صفی‌آباد، جنوب جاجرم و فاروج تحت تأثیر این سامانه قرار خواهند گرفت.

صاعقه، احتمال تگرگ، جاری شدن روان‌آب و سیلابی شدن مسیل‌ها از مهم‌ترین پیامدهای فعالیت این سامانه بارشی در استان خواهد بود.

برای روز پنج‌شنبه تغییرات دمایی قابل توجهی پیش‌بینی نمی‌شود اما از جمعه تا دوشنبه روند افزایش نسبی دما در استان مورد انتظار است.

در ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه سرچشمه اسفراین با ۱۰ درجه و اسماعیل‌آباد با ۳۲ درجه سلسیوس به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین مناطق استان بودند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha