تحولات منطقه

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نیروهای انصارالله یمن عملا تنگه باب المندب در جنوب دریای سرخ را وارد دایره درگیری کرده اند.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی: انصارالله تنگه باب المندب را وارد دایره درگیری کرده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، خبرنگار رادیو ارتش رژیم صهیونیستی گزارش داد، نیروهای انصارالله یمن عملا تنگه باب المندب در جنوب دریای سرخ را وارد دایره درگیری کرده اند.

وی اضافه کرد: این اقدام همزمان با اختلال موجود در تنگه هرمز از سمت دو طرف صورت گرفته است؛ محاصره از سمت ایران و محاصره از سمت آمریکا. کشتی ها اجازه عبور از تنگه هرمز را ندارند.

به‌گزارش قدس، امروز سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن طی بیانیه‌ای ممنوعیت کامل دریانوردی دشمن صهیونیستی در دریای سرخ را اعلام کرد و گفت: هرگونه تحرک صهیونیستی را به عنوان اهداف نظامی می داند و هدف قرار می‌دهد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن افزود که یک هدف حساس متعلق به رژیم صهیونیستی را در یافای اشغالی هدف قرار داده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن اظهار داشت: ما بر حق مردم خود و امت آزاده اسلامی برای مقابله با تجاوز آمریکایی-اسرائیلی تأکید می‌کنیم.

در این بیانیه آمده است: در برابر محاصره ناعادلانه تحمیل شده بر ملت خود و ملت‌های محور جهاد و مقاومت، دست روی دست نخواهیم گذاشت.

نیروهای مسلح یمن تاکید کرد که تمام تلاش‌های دشمن شکست خواهد خورد و عملیات نیروهای مسلح یمن تا زمانی که تجاوز و محاصره ادامه داشته باشد، ادامه خواهد داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha