تحولات منطقه

مدیرعامل مؤسسه اندیشه شهید آوینی از ادامه روند نگارش فیلمنامه فصل سوم سریال «گاندو» خبر داد و در عین حال به دلایل حذف برخی صحنه‌های سریال «کلینیک رویا» نیز اشاره کرد.

«گاندو ۳» در مرحله نگارش /  جزئیاتی از حذف صحنه‌های «کلینیک رویا»
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

ماهان صیادی، مدیرعامل مؤسسه اندیشه شهید آوینی،درباره وضعیت تولید آثار نمایشی این مجموعه گفت: پس از گفت‌وگوهای متعدد با سیمافیلم، نگارش فیلمنامه فصل سوم سریال «گاندو» در حال انجام است و هنوز جزئیات نهایی آن مشخص نشده است.

وی با اشاره به سریال «کلینیک رویا» افزود: این اثر با ایده اولیه‌ای در حوزه فرزندآوری و با سفارش برخی نهادهای حاکمیتی شکل گرفت و تلاش شد در قالبی کمدی‌درام و با رویکردی اجتماعی تولید شود تا صرفاً به محتوای آموزشی مستقیم محدود نباشد.

صیادی درباره بازخورد این سریال نیز گفت: با وجود شرایط خاص پخش و همزمانی با برخی برنامه‌های دیگر، این اثر در پلتفرم تلوبیون بازدید قابل توجهی داشته و توانسته مخاطبان خود را جذب کند.

او همچنین درباره همزمانی پخش «کلینیک رویا» با سریال‌های دیگر توضیح داد: این همزمانی به دلیل محدودیت‌های جدول پخش صداوسیما بوده و با وجود برخی شباهت‌های موضوعی، از نظر محتوایی اشکالی در پخش هم‌زمان وجود نداشته است.

مدیرعامل مؤسسه اندیشه شهید آوینی در ادامه درباره حذف برخی صحنه‌های سریال گفت: به دلیل شرایط خاص زمانی و ملاحظات پخش، بخشی از صحنه‌ها و دیالوگ‌ها که در شرایط عادی مشکلی نداشتند، با نظر عوامل تولید و صداوسیما حذف شده‌اند.

وی تأکید کرد: نگارش «گاندو ۳» با هماهنگی سیمافیلم ادامه دارد و پس از نهایی شدن فیلمنامه، جزئیات بیشتری از آن اعلام خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha