تحولات منطقه

وزارت صمت با ابلاغ ضوابط تازه، شرایط خرید سیمان از بورس کالا را تغییر داد؛ بر این اساس تنها خریدارانی که تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ دارای نقش فعال در سامانه جامع تجارت بوده‌اند، امکان ثبت درخواست خرید خواهند داشت.

خرید سیمان از بورس کالا سخت‌تر شد/ اعلام شرط جدید صمت برای متقاضیان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، وزارت صنعت، معدن و تجارت با ابلاغ ضوابط جدید در سامانه تجارت داخلی، تغییراتی را در فرآیند خرید سیمان از بورس کالا اعمال کرد.

بر اساس این تصمیم که مستند به مصوبه مورخ 26 اردیبهشت 1405 کارگروه مدیریت بازار کالاهای پایه وزارت صمت است، در حال حاضر تنها خریدارانی که دارای نقش فعال در سامانه جامع تجارت از تاریخ 29 اسفند 1404 و پیش از آن باشند، امکان ثبت درخواست خرید سیمان در بورس کالا را خواهند داشت.

همچنین بر اساس اصلاحات جدید، قاعده «نسبت خروجی به ورودی» که پیش از این بر مبنای عملکرد سه ماه منتهی به زمان خرید محاسبه می‌شد، تا اطلاع ثانوی بر اساس عملکرد دو ماه منتهی به زمان خرید مورد محاسبه قرار خواهد گرفت.

هدف از اجرای این تغییرات، ساماندهی فرآیند خرید سیمان در بورس کالا، افزایش شفافیت در زنجیره توزیع و اطمینان از تخصیص این محصول به مصرف‌کنندگان واقعی عنوان شده است.

بر این اساس، فعالان بازار سیمان و متقاضیان خرید این محصول باید با توجه به شرایط جدید و اطلاعات ثبت‌شده در سامانه جامع تجارت، نسبت به ثبت درخواست و خرید از طریق بورس کالا اقدام کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha