به گزارش قدس، سرهنگ یدالله دهقان در این خصوص اظهار کرد: ماموران پلیس امنیت اقتصادی خراسان جنوبی اخباری مبنی بر احتکار روغن موتور در انباری در شهرستان بیرجند دریافت کردند که پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی بیان کرد: ماموران پس از انجام تحقیقات همه جانبه و اطمینان از صحت موضوع، پس از شناسایی محل مورد نظر با هماهنگی مرجع قضائی، انبار شناسایی شده را مورد بازرسی قرار دادند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خراسان جنوبی افزود: مأموران در بازرسی دقیق از انبار، مقدار ۱۱ هزار لیتر روغن موتوراحتکار شده را کشف کرده که کارشناسان ارزش ریالی آن را بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال برآورد کردند.
دهقان با بیان اینکه متهم با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شد؛ خاطر نشان کرد: شهروندان به محض اطلاع از هرگونه فعالیات های اقتصادی غیر مجاز، مراتب را از طریق سامانه خبری ۰۳۰۱۱۰ اعلام تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.





نظر شما