تحولات منطقه

رئیس‌جمهور آمریکا با اشاره به توافق اخیر با ایران مدعی شد: تلاش‌ها برای تغییر نظام در ایران ناکام مانده است.

اعتراف ترامپ: پروژه تغییر نظام در ایران شکست خورد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، دونالد ترامپ، رئیس تروریست آمریکا گفت: تلاش‌هایی برای تغییر رژیم در ایران صورت گرفته بود، اما شکست خورد.

ترامپ در ادامه اظهار داشت که قطر در مدیریت امور شجاعانه عمل کرد.

در حالی که جمهوری اسلامی ایران بارها تأکید کرده است که هرگز به‌دنبال سلاح هسته‌ای نیست و فتوای امام شهید آیت الله خامنه‌ای هم بر آن مهر تأیید زده است، و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هم بر مسالمت‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای ایران تأکید کرده است، ترامپ مدعی شد: ایران طبق توافق سلاح هسته‌ای نخواهد داشت.

رئیس دولت تروریست آمریکا در ادامه گفت که فرصت خوبی برای تعامل با ایران وجود دارد.

ترامپ اظهار داشت: توافق با ایران وارد «مرحله دوم» شده است؛ این مرحله آسان‌تر از مرحله قبلی خواهد بود.

وی مدعی شد: ما یک توافق منصفانه و خوب با ایران داریم، اما هیچ پولی در آنجا سرمایه‌گذاری نمی‌کنیم.

ترامپ ادعا کرد: می‌خواستیم برای گرفتن اورانیوم غنی‌شده به ایران برویم، اما این اتفاق نیفتاد.

وی گفت: جنگ لبنان مسئله فرعی است و توافق هسته‌ای با ایران می‌تواند پابرجا بماند.

رئیس دولت تروریست آمریکا در ادامه مدعی شد: من به اسرائیل گفتم که حمله‌اش به بیروت را تأیید نمی‌کنم.

ترامپ تاکید کرد: بدون من، اسرائیلی وجود نخواهد داشت.

وی ادامه ادعا کرد: نتانیاهو اکنون باید نسبت به لبنان مسئولیت‌پذیرتر باشد. من از نحوه برخورد اسرائیل با لبنان راضی نیستم.

به‌گزارش قدس، پیش از این و پس از آغاز حملات هوایی مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران در ۹ اسفند ۱۴۰۴، دونالد ترامپ به طور علنی ایده تغییر رژیم در ایران را به عنوان هدف نهایی خود مطرح و تشویق کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha