تحولات منطقه

هیئت‌های خارجی شرکت‌کننده در مراسم وداع با رهبر شهید ایران با حضور در مصلی تهران به پیکر رهبر شهید انقلاب ادای احترام کردند.

ادای احترام هیئت‌های بین‌المللی به پیکر رهبر شهید انقلاب ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت خارجه و هیات همراه در مصلای تهران به پیکر آقای شهید ایران ادای احترام کردند.

نخبگان و اندیشمندان دانشگاهی از هند، روسیه، اندونزی، افغانستان، قزاقستان، قرقیزستان، گرجستان در مصلی تهران حاضر شده و مراتب احترام و تسلیت خود را در شهادت رهبر عالیقدر ایران اعلام کردند.

همچنین چهره های علمایی و دانشگاهی از پاکستان، تایلند، نروژ، انگلستان، یونان، سوئد، سریلانکا، کامبوج و میانمار ، فعالان فرهنگی از اسپانیا، اکوادور و بولیوی نیز در مصلی حضور یافتند.

نمایندگان جبهه مقاومت از سوریه لبنان عراق مراکش ترکیه از دیگر گروه های حاضر در مصلی برای ادای احترام به پیکر رهبر شهید انقلاب بودند.

در ادامه این مراسم که از صبح روز جمعه نیز در جریان است، اندیشمندانی از کشورهای مالزی، سنگال، تونس، روسیه، چین، هند و برخی از کشورهای آمریکای لاتین و مکزیک نیز با حضور در مصلی تهران بر پیکر رهبر شهید انقلاب ادای احترام کردند.

هیئتی از مجاهدان و شخصیت‌های کتائب حزب الله عراق نیز به پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب ادای احترام کرد.

همچنین هیئت فرهیختگان و فعالان فرهنگی و رسانه‌ای اسپانیا و آمریکای لاتین هم در ادامه مراسم به پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب ادای احترام کردند.

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه در مراسم وداع با پیکر آقای شهید ایران علاوه بر نزدیک به ۱۰۰ کشور یا هیات رسمی، یا شخصیت‌ها و گروه‌های مردمی، ۸ رئیس دولت و ۱۲ رئیس مجلس حضور خواهند داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha