وداع با آقای شهید ایران

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش از آمادگی ۵۵۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی خبر داد و گفت دانش‌آموزان پایه‌های یازدهم و دوازدهم می‌توانند کارت ورود به جلسه خود را از طریق سامانه «مای مدیو» یا مدارس دریافت کنند.

۵۵۰۰ حوزه آماده برگزاری امتحانات نهایی /  جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه اعلام شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

عبدالرضا فولادوند، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، اعلام کرد کارت ورود به جلسه امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم از دو طریق سامانه «مای مدیو» (my.medu.ir) و مدارس در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

وی توضیح داد کارت‌هایی که از طریق سامانه دریافت می‌شوند، به دلیل احراز هویت با کد یکبار مصرف، نیازی به مهر مدرسه ندارند؛ اما کارت‌های چاپ‌شده در مدارس باید به مهر و تأیید مدیر مدرسه برسند.

فولادوند با اشاره به آغاز امتحانات نهایی از روز یکشنبه ۲۱ تیر، گفت مدیران مدارس از طریق تماس تلفنی، کانال‌ها و گروه‌های اطلاع‌رسانی، نحوه دریافت کارت را به دانش‌آموزان اعلام می‌کنند. همچنین مدارس در بیشتر شهرها روز چهارشنبه ۱۷ تیر دایر هستند و دانش‌آموزانی که موفق به دریافت کارت نشوند، می‌توانند روز شنبه ۲۰ تیر به مدرسه مراجعه کنند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش درباره مدارس آسیب‌دیده در جریان جنگ نیز اظهار کرد محل برگزاری امتحانات این مدارس تغییر کرده و مکان‌های جدید به دانش‌آموزان اطلاع‌رسانی شده است.

وی با تأکید بر آمادگی کامل برای برگزاری آزمون‌ها افزود: ۵۵۰۰ حوزه امتحانی آماده برگزاری امتحانات نهایی هستند و پیش از آغاز آزمون‌ها نیز یک تا دو مرحله مانور اجرایی برگزار شده است. به گفته فولادوند، حدود ۵۷۰ هزار دانش‌آموز پایه یازدهم و ۵۶۰ هزار دانش‌آموز پایه دوازدهم در این امتحانات شرکت خواهند کرد.

فولادوند همچنین تأکید کرد امتحانات در تمامی شهرها و روستاهایی که حوزه امتحانی برای آن‌ها تعریف شده برگزار می‌شود و دانش‌آموزان اخبار و اطلاعیه‌های مربوط به امتحانات را تنها از طریق وزارت آموزش و پرورش و مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش دنبال کنند.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری به‌موقع آزمون‌ها گفت هرگونه تأخیر در امتحانات، برنامه‌ریزی سال تحصیلی آینده را با مشکل مواجه می‌کند؛ از این رو وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم تلاش دارند روند برگزاری آزمون‌ها و آغاز سال تحصیلی جدید بدون اختلال انجام شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش در پایان خاطرنشان کرد نخستین امتحان پس از جنگ روز ۲۱ تیر برگزار می‌شود و آزمون پایه یازدهم که قرار بود ۲۰ تیر برگزار شود، به پنجم مرداد موکول شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha