وداع با آقای شهید ایران

مدیرکل نذورات آستان قدس رضوی از جمع‌آوری بیش از ۳۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از محل نذورات مردمی در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ برای اجرای طرح «زائر اولی» خبر داد.

۳۵ میلیارد ریال نذورات مردمی در مسیر تحقق آرزوی زیارت اولی‌ها
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیرضا اسماعیل‌زاده، مدیرکل نذورات آستان قدس رضوی، در گفت‌وگو با خبرنگار آستان‌نیوز اظهار کرد: در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵، بیش از ۳۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از طریق نذورات مردمی برای اجرای طرح «زائر اولی» اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه این طرح با هدف فراهم کردن امکان نخستین تشرف اقشار کم‌برخوردار به حرم مطهر امام رضا (ع) اجرا می‌شود، افزود: پس از شناسایی و انتخاب واجدان شرایط از میان دهک‌های پایین درآمدی و گروه‌های هدف، زائران در قالب کاروان‌های زیارتی به مشهد مقدس اعزام می‌شوند.

اسماعیل‌زاده ادامه داد: زائران‌اولی در این سفر از سه شب اسکان رایگان، پذیرایی با غذای متبرک، حمل‌ونقل رایگان، حضور در برنامه‌های فرهنگی و معنوی، زیارت دسته‌جمعی و بازدید از موزه‌های آستان قدس رضوی بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل نذورات آستان قدس رضوی خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های آستان قدس رضوی در بخش‌های اسکان، تغذیه، حمل‌ونقل و خدمات فرهنگی، ضمن ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی، هزینه اجرای این طرح را به شکل قابل توجهی کاهش داده و نذورات مردمی را به بستری مؤثر برای توسعه فرهنگ زیارت و تشرف زائران‌اولی تبدیل کرده است.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha