وداع با آقای شهید ایران

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تجلیل از مقام رهبر شهید انقلاب، بیان کرد که حیات و ممات ایشان هر دو منشأ خیر، برکت، عزت و اقتدار برای کشور و مردم ایران بوده است.

وزیر علوم: حضور میلیونی مردم در تشییع رهبر شهید پیام انسجام ایران را به جهان مخابره کرد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس، حسین سیمایی در در جلسه کارگروه دانشگاهیان خراسان رضوی ویژه تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی با تسلیت ایام سوگواری و گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای اخیر، به مقام والای شهدا و نقش ارزشمند آنان در حفظ عزت، استقلال و اقتدار کشور اشاره کرد و یاد آنان را گرامی داشت.

در این جلسه که با حضور وزیر علوم، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و جمعی از رؤسای دانشگاه‌های استان برگزار شد، عبدالرضا جوان جعفری، رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و دیگر رؤسای دانشگاه‌ها گزارشی از اقدامات انجام‌شده، برنامه‌ریزی‌ها، هماهنگی‌ها و فعالیت‌های صورت‌گرفته برای برگزاری مراسم و خدمت‌رسانی به زائران دانشگاهی ارائه کردند.

وزیر علوم در ادامه سخنان خود از رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، تمامی همکاران دانشگاه‌های استان خراسان رضوی و اعضای قرارگاه شهید علم‌الهدی به دلیل مدیریت مطلوب، برنامه‌ریزی دقیق و پیگیری‌های انجام‌شده برای برگزاری مراسم تشکر کرد.

وی در ادامه با اشاره به حضور گسترده و میلیونی مردم در مراسم تشییع در تهران، قم و همچنین تجمعات شبانه، این حضور پرشور را نشانه همبستگی، وفاداری و انسجام مردم ایران دانست و از آن به‌عنوان اتفاقی ارزشمند و ماندگار در حافظه ملی یاد کرد.

سیمایی با اشاره به بازتاب گسترده مراسم باشکوه تشییع در سطح بین‌المللی تأکید کرد که این حضور عظیم مردمی، بازخوردهای بسیار مثبتی در فضای جهانی داشته و توجه بسیاری از رسانه‌ها، تحلیلگران و ناظران بین‌المللی را به خود جلب کرده است.

وی اظهار کرد که این حضور گسترده، بسیاری از تحلیل‌ها، ارزیابی‌ها و محاسبات دشمنان نسبت به وضعیت کشور را دچار تغییر کرد و موجب شگفتی و نا امیدی آنان شد؛ چرا که ملت ایران در این مراسم، تصویری روشن از پیوند عمیق خود با آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهبر شهید انقلاب را به نمایش گذاشت.

سیمایی همچنین عنوان کرد که این رویداد موجب دلگرمی، امید و تقویت روحیه دوستان و همراهان جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور شده و پیام روشنی از انسجام، همراهی و ایستادگی مردم ایران را به جهانیان منتقل کرده است.

در ادامه این برنامه، وزیر علوم از یک محل اسکان دانشجویان دختر و یک محل اسکان دانشجویان پسر بازدید کرد و ضمن گفت‌وگو با دانشجویان، از نزدیک در جریان روند اسکان، پذیرایی، خدمات‌رسانی و امکانات فراهم‌شده برای زائران دانشگاهی قرار گرفت.

سیمایی همچنین ضمن بازدید از نمایشگاه عکس برپا شده به مناسبت مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی، با جمعی از دانشجویان حاضر در این نمایشگاه گفت‌وگو کرد و از تلاش‌های انجام‌شده برای ثبت و روایت تصویری این رویداد ملی قدردانی کرد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha