وداع با آقای شهید ایران

تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و شهدای عضو خانواده ایشان در شهر مقدس مشهد، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های عربی داشت.

تشییع پیکر رهبر شهید در مشهد مقدس به روایت رسانه‌های عربی
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

شبکه المنار علاوه بر پخش مستقیم مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید خانواده ایشان در مشهد مقدس تصاویر هوایی از انبوه جمعیت عزادار حاضر در خیابان‌های شهر مشهد برای وداع با امام شهید را منتشر کرد.

خبرگزاری اسپوتنیک نیز با انتشار ویدئویی از انبوه جمعیت شرکت‌کننده در این مراسم، گزارش داد که مردم ایران با رهبر خود در شهر مشهد وداع می‌کنند.

پایگاه خبری «العهد» نیز با انتشار ویدیوئی از حضور میلیونی تشییع‌کنندگان رهبر شهید انقلاب در خیابان‌های مشهد، گزارش داد که انبوه عزاداران رهبر شهید را تا حرم مطهر امام رضا (ع) مشایعت می‌کنند.

شبکه «الشرق» نیز گزارش داد که خیابان‌های شهر مشهد واقع در شمال شرقی ایران از صبح امروز پنج‌شنبه مملو از جمعیتی است که برای تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی به خیابان‌ها آمده‌اند، جمعیتی که پرچم‌های ایران، تصاویر رهبر شهید و پلاکاردهای حاوی شعارنوشته ها در دست آنان است.

شبکه عراقی «العهد» نیز گزارش خبرنگار این شبکه از مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید در مشهد را به طور زنده پخش کرد و خبرنگار آن از حضور میلیونی عزاداران در این مراسم خبر داد.

شبکه المیادین نیز گزارش داد که جمعیت میلیونی در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید امت اسلامی سید علی خامنه‌ای شرکت کردند و او را تا آستان مقدس رضوی مشایعت می‌کنند.

«مرکز الإعلام الثوری» یمن نیز با پخش زنده مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهید گزارش داد که خیابان امام رضا (ع) شاهد حضور میلیونی تشییع‌کنندگان است.

تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید خانواده ایشان که ساعاتی پیش در مشهد و از خیابانهای حاشیه پایانه مسافربری و ابتدای خیابان امام رضای مشهد آغاز شده بود هم اکنون در میانه مسیر تشییع توسط انبوه میلیونی جمعیت در برگرفته شده است و خودروی حامل ایشان به کندی مسیر تشییع را طی می کند.

انبوه جمعیت، خودرو حامل پیکرها را در بر گرفته اند و شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل و مرگ بر ضد ولایت فقیه در فضای مسیر تشییع طنین انداز شده است.

پرچم های سرخ رنگ انتقام، یا لثارات الحسین و پرچم جمهوری اسلامی در سراسر مسیر خیابان ها در اهتزاز است.

آیین‌های ویژه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و شهدای خانواده ایشان، از روز جمعه ۱۲ تیرماه با ادای احترام مقامات سیاسی از بیش از ۴۵ کشور جهان و علما، بزرگان ادیان و دانشمندانی از ۹۰ کشور جهان آغاز شد.

همچنین در روزهای شنبه ۱۳ و یکشنبه ۱۴ تیرماه، مصلی تهران میزبان آیین وداع سوگواران و دوستداران رهبر انقلاب بود که از سراسر کشور در این آیین حضور یافتند.

پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و اعضای شهید خانواده ایشان در روز دوشنبه ۱۵ تیرماه با حضور پرشور و میلیونی عزاداران در شهر تهران تشییع شد.

آیین تشییع و برگزاری نماز بر پیکر قائد شهید امت در شهر قم و مسجد جمکران این شهر نیز با حضور چشمگیر دوستدار آن رهبر فرزانه در روز سه‌شنبه ۱۶ تیرماه برگزار شد.

روز چهارشنبه ۱۷ تیرماه شهروندان عراقی در شهرهای نجف و کربلا در آیین تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب حماسه‌ای بی‌نظیر رقم زدند. بر اساس اعلام رسمی مسئولان عراق در آیین تشییع آیت الله شهید سید علی خامنه‌ای نزدیک به چهار میلیون نفر حضور داشتند و شخصیت‌های مذهبی و سیاسی عراق نیز در این آیین شرکت کردند.

آخرین آیین تشییع و در نهایت تدفین پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب روز پنجشنبه ۱۸ تیرماه مصادف با بیست‌ و چهارم ماه محرم و شب شهادت امام سجاد علیه‌السلام در شهر مشهد، برگزار و پیکر مطهر ایشان در آستان مقدس حضرت ثامن الحجج امام رضا (علیه السلام) به خاک سپرده می‌شود.

در حمله ۹ اسفند ۱۴۰۴ آمریکا و رژیم صهیونیستی به بیت رهبری، آیت‌الله سیدعلی خامنه‌ای و تعدادی از اعضای خانواده ایشان به فیض شهادت رسیدند. شهید مصباح‌الهدی باقری‌کنی همسر هدی خامنه‌ای دختر رهبر شهید، بشری خامنه‌ای دختر دیگر رهبر انقلاب به همراه دختر ۱۴ ماهه‌اش زهرا محمدی گلپایگانی و زهرا حدادعادل همسر سیدمجتبی خامنه‌ای مقام معظم رهبری از دیگر اعضای خانواده قائد امت بودند که در همان حملات به شهادت رسیدند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha