تحولات منطقه

مراسم تشییع و وداع با پیکر مطهر شهیدان مدافع امنیت «مهدی هنرمند» و «سید سجادعلوی» در منطقه سکونت و شهادت شهیدان در مشهد برگزار می‌شود.

مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر شهیدان مدافع امنیت در مشهد برگزار می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس به نقل از بنیاد شهید خراسان رضوی، .صدیقه خدیوی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی طی پیامی شهادت «سید سجاد علوی» و «مهدی هنرمند» را تبریک و تسلیت گفت و برای خانواده معزز این شهیدان والامقام از درگاه خداوند منان صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت کرد.

طبق احترام به نظر خانواده شهیدان و جمع بندی نظرات نمایندگان جلسه ستاد تشییع مقرر شد، مراسم تشییع و وداع در منطقه سکونت و شهادت این شهدا برگزار و مسئولان استانی با حضور درمنزل شهیدان از والدین و خانواده دلجویی و ادای احترام کنند.

مراسم وداع و اقامه نماز بر پیکر مطهر شهیدان همزمان با نماز ظهر و عصر دوشنبه ۲۲ تیرماه در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

مراسم وداع راس ساعت ۲۱ ، دوشنبه ۲۲ تیرماه در منطقه شهادت در میدان سلمان تقاطع بلوار پیروزی و سپس مراسم تشییع در منطقه سکونت شهیدان راس ساعت ۲۲ همان روز در میدان فجر به سمت چهارراه برق برگزار می‌شود.

همچنین راس ساعت ۸ صبح سه شنبه ۲۳ تیرماه به صورت همزمان پیکر مطهر شهید «مهدی هنرمند» در گلزار شهدای آرمستان بهشت رضا(ع) و پیکر مطهر شهید «سید سجاد علوی» در گلزار شهدای خواجه ربیع در جوار یاران شهیدشان به خاک سپرده می‌شود.

شهید «مهدی هنرمند» در هشتم بهمن ماه ۱۳۷۹ و شهید «سید سجاد علوی» در یکم تیرماه ۱۳۸۵ در مشهد چشم به جهان گشودند و در ۱۸ تیرماه ۱۳۸۵ در مشهد به مقام رفیع شهادت نائل آمدند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha