تحولات منطقه

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از امکان حضور همه دانش‌آموزان، به‌ویژه اول و دوم ابتدایی، در کلاس‌های تقویتی تابستانی با درخواست خانواده‌ها خبر داد.

امکان بهره‌مندی همه دانش‌آموزان اول و دوم ابتدایی از کلاس‌های تقویتی تابستانی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

رضوان حکیم‌زاده با بیان اینکه طرح «حامی» مهم‌ترین برنامه حمایتی آموزش ابتدایی است، اظهار کرد: این برنامه با هدف ارتقای مهارت‌های سواد پایه و حمایت از دانش‌آموزانی طراحی شده که برای دستیابی به شایستگی‌های آموزشی به حمایت بیشتری نیاز دارند.

وی افزود: تابستان فرصت مناسبی برای جبران کاستی‌های یادگیری، تقویت مهارت‌های پایه و آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به پایه بالاتر است. بر همین اساس، امسال دامنه اجرای طرح گسترش یافته و دانش‌آموزان پایه‌های اول و دوم نیز می‌توانند با درخواست خانواده‌ها از ظرفیت پایگاه‌های تابستانی استفاده کنند.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: هدف این برنامه تنها جبران ضعف‌های آموزشی نیست، بلکه تلاش می‌شود دانش‌آموزان به چرخه یادگیری بازگردند و زمینه موفقیت تحصیلی و اجتماعی آنان فراهم شود.

حکیم‌زاده همچنین گفت: طرح «حامی» با حفظ کرامت دانش‌آموزان و بدون برچسب‌گذاری اجرا می‌شود و معلمان با استفاده از روش‌هایی مانند بازی، دست‌سازه، ایفای نقش و فعالیت‌های گروهی، آموزش را جذاب‌تر و ماندگارتر می‌کنند.

وی در پایان با اشاره به اجرای «پروژه مهر» افزود: برنامه‌ریزی‌ها برای آغاز سال تحصیلی جدید با هدف فراهم کردن محیطی امن، بانشاط و امیدآفرین برای دانش‌آموزان در حال انجام است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha