تحولات منطقه

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور از اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار فوری برای بهسازی محور ترانزیتی مشهد–سرخس خبر داد و گفت: با این اعتبار، بیش از ۵۰ کیلومتر روکش آسفالت گرم در این مسیر اجرا خواهد شد.

اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان برای بهسازی محور مشهد–سرخس
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان سرخس، معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور در حاشیه سفر به شهرستان سرخس و بازدید از پایانه مرزی، ایستگاه ریلی و محورهای مواصلاتی شمال شرق کشور که با حضور معاون وزیر حمل‌ونقل کشور تاجیکستان، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی و فرماندار شهرستان انجام شد، بر ضرورت ارتقای وضعیت پایانه مرزی و محور بین‌المللی تأکید کرد.

رضا اکبری با اشاره به وضعیت نامطلوب جاده ترانزیتی سرخس اظهار کرد: این مسیر از اهمیت استراتژیک بالایی برخوردار است و وضعیت فعلی آن مطلوب نیست؛ لذا نیازمند نگاهی ویژه و نظارت دقیق بر روند اجرایی پروژه‌های بهسازی و تسهیل تردد هستیم.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور افزود: مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار فوری از سوی سازمان اختصاص داده می‌شود تا صرف احیای روکش آسفالت در نقاط آسیب‌دیده شود و بیش از ۵۰ کیلومتر روکش جدید اجرا گردد.

وی همچنین بر بهسازی مقطع جاده‌ای در گردنه مزداوند و تنگل‌شور تأکید کرد.

اکبری در این بازدید خواستار آغاز اجرای طرح جامع پایانه مرزی سرخس نیز شد.

در ادامه جعفر شهامت، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی، آمادگی این اداره‌کل را برای معرفی پیمانکاران جهت اجرای پروژه‌های روکش آسفالت در محور مشهد–سرخس و همچنین روکش مسیرهای روستایی اولویت‌دار اعلام کرد.

همچنین، فرماندار شهرستان سرخس با انتقاد از برخی پروژه‌ها گفت: اجرای برخی روکش‌ها نظیر چیپ‌سیل (لایه حفاظتی) رضایت مردم و کاربران جاده را در پی نداشته است و درخواست ما از مسئولان کشوری، استفاده از روکش آسفالت گرم است.

مجید بیکی در ادامه به وضعیت جاده روستاهای کچولی، کندکلی، قرقره، تپه میراحمد، چشمه‌شور، زالوغال و چاله‌زرد اشاره کرد و خواستار تسریع در عملیات آسفالت‌ریزی این مسیرها که زیرسازی آن‌ها در دست اقدام است، شد.

در حاشیه این بازدید، شایسته، معاون وزیر حمل‌ونقل کشور تاجیکستان، با بازدید از ظرفیت‌های ریلی شهرستان سرخس، بر نقش حیاتی این منطقه در توسعه مناسبات اقتصادی تأکید و خاطرنشان کرد: تقویت تبادلات مرزی، به‌ویژه در بخش ریلی، می‌تواند همکاری‌های دو کشور را پویاتر کرده و بسترهای لازم برای گسترش تجارت بین‌المللی را فراهم آورد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha