تحولات منطقه

رئیس فدراسیون کشتی به همراه جمعی از اهالی ورزش به جنوب کشور سفر کرده است.

رئیس فدراسیون کشتی به آبادان رفت؛ دبیر: بردن آمریکایی‌ها راحت است چون شومن هستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی امروز به همراه جمعی از اهالی ورزش راهی جنوب کشور شده و در شهر آبادان میان مردم حاضر شده است.

در روزهایی که حملات متعددی به جنوب کشور ایران از سوی دشمن آمریکایی شده، دبیر و دیگر ورزشکاران با حضور در این مناطق سعی کردند به مردم روحیه بدهند.

دبیر در جریان حضور در این مناطق گفت: مردم اینجا محکم ایستاده اند. ما آمدیم به آنها بگوییم کنارتان هستیم.

رئیس فدراسیون کشتی و قهرمان المپیک سیدنی در ادامه به دوران قهرمانی خود اشاره کرد و گفت: من تا به حال به کشتی گیران آمریکایی نباختم و جزو معدود کشتی گیران ایرانی هستم که این اتفاق برایم رخ داده است. بردن آمریکایی ها راحت است چون شومن هستند. یعنی ۱۰ خود را ۱۰۰ نشان می دهند. گاهی اوقات ما برعکس هستیم ۱۰۰ خودمان را ۱۰ نشان می دهیم.
دبیر در پایان صحبت هایش هم گفت: وجود و نترسی ما در این شرایط خیلی مهم است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha