تحولات منطقه

جانشین پلیس راه راهور از ترافیک سنگین در برخی آزادراه‌های منتهی به تهران خبر داد و گفت:محور بندرعباس ـ لار در محدوده کلمت‌علی همچنان مسدود است.؛ در برخی محورهای شمالی نیز مه‌گرفتگی گزارش شده و رانندگان باید با احتیاط بیشتری تردد کنند.

ترافیک سنگین در ورودی‌های تهران /  محور بندرعباس ـ لار همچنان بسته است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا، با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای کشور اظهار کرد: هم‌اکنون در آزادراه کرج ـ قزوین محدوده پل حصارک، آزادراه قزوین ـ کرج ـ تهران از محدوده پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک، آزادراه ساوه ـ تهران در محدوده عوارضی تهران و همچنین محور شهریار ـ تهران در برخی مقاطع، ترافیک سنگین جریان دارد.

وی افزود: تردد در محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه، محور قدیم تهران ـ بومهن، آزادراه تهران ـ پردیس، آزادراه تهران ـ شمال و آزادراه قزوین ـ رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت روان است.

محبی با اشاره به شرایط جوی محورهای شمالی گفت: در ارتفاعات محورهای چالوس و فیروزکوه مه‌گرفتگی وجود دارد و این پدیده در برخی محورهای استان مازندران نیز مشاهده می‌شود. سایر محورهای شمالی از نظر شرایط جوی وضعیت عادی دارند.

جانشین پلیس راه راهور فراجا همچنین از ادامه انسداد محور بندرعباس ـ لار در محدوده کلمت‌علی خبر داد و گفت: رانندگان برای تردد در این مسیر باید از محور جایگزین کهورستان ـ منبع آب ـ بندرعباس استفاده کنند.

وی در پایان از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر، آخرین وضعیت جاده‌ها را بررسی کرده و با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، به‌ویژه در محورهای مه‌گرفته، با سرعت مطمئنه رانندگی کنند تا سفری ایمن داشته باشند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha