تحولات منطقه

مدیرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان با انتقاد از حمایت برخی شرکت‌های بزرگ خوزستانی از تیم‌های پایتخت، خواستار هدایت منابع مالی این شرکت‌ها به سمت تیم‌های ورزشی استان شد و تأکید کرد مشکلات مالی می‌تواند بار دیگر صنعت نفت را با خطر سقوط مواجه کند.

انتقاد مدیرعامل نفت آبادان از اسپانسرهای خوزستانی /  پول استان برای تیم‌های تهرانی؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یوسف موسوی‌سندرونی با اشاره به شرایط مالی تیم‌های دولتی اظهار کرد: حدود هفت، هشت سال پیش مصوبه‌ای در مجلس به تصویب رسید که بر اساس آن باشگاه‌های دولتی مانند صنعت نفت نمی‌توانند از حمایت مالی پالایشگاه استفاده کنند و همین مسئله یکی از مشکلات اصلی این باشگاه در سال‌های اخیر بوده است.

وی با تأکید بر نقش مسائل مالی در سرنوشت تیم‌ها افزود: مشکلات اقتصادی یکی از عوامل مؤثر در سقوط تیم‌هاست و اگر صنعت نفت از نظر مالی شرایط مناسبی داشته باشد، نه‌تنها برای بقا در لیگ برتر مشکلی نخواهد داشت، بلکه می‌تواند برای کسب سهمیه آسیایی نیز رقابت کند.

مدیرعامل نفت آبادان درباره منابع مالی موجود برای این باشگاه گفت: یکی از راه‌های موجود استفاده از پذیره‌ای است که پالایشگاه به منطقه آزاد می‌دهد. در حال حاضر حدود ۹۰ میلیارد تومان از این محل قابل دریافت است که قرار شده این رقم افزایش پیدا کند. همچنین وزارت ورزش برای اختصاص اعتبار به تیم قول‌هایی داده است.

موسوی‌سندرونی بخش دیگری از مشکلات را متوجه شرکت‌های بزرگ اقتصادی استان دانست و گفت برخی شرکت‌های خوزستانی، از جمله گاز بیدبلند، از تیم‌های تهرانی حمایت مالی می‌کنند، در حالی که انتظار می‌رود بخشی از این حمایت‌ها به تیم‌های ورزشی خوزستان اختصاص پیدا کند.

او ادامه داد: چنین شرایطی برای مردم استان قابل پذیرش نیست. خوزستان شرکت‌های بزرگ و توانمندی دارد که می‌توانند حامی تیم‌های لیگ برتری استان باشند و به آنها برای حضور قدرتمند در مسابقات کمک کنند.

وی البته با اشاره به شرایط فولاد خوزستان گفت این شرکت نیز پس از حملات جنگی با مشکلات مالی مواجه شده و دیگر نمی‌تواند مانند گذشته از ورزش حمایت کند.

مدیرعامل باشگاه صنعت نفت آبادان حل مشکلات مالی را شرط اصلی حضور قدرتمند تیم‌های خوزستانی در رقابت‌های لیگ برتر دانست و پیشنهاد کرد شورای تأمین برای حمایت حداقلی از پالایشگاه آبادان تصمیم‌گیری کند.

موسوی‌سندرونی گفت این حمایت می‌تواند به باشگاه کمک کند تا با استفاده از منابع و اسپانسرهای مختلف، پرداخت قراردادها و حق‌الزحمه‌ها را به موقع انجام دهد.

وی افزود مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان نیز به‌صورت جدی پیگیر این موضوع است تا پرداخت‌های مربوط به قراردادها در زمان مقرر انجام شود.

مدیرعامل نفت آبادان در نهایت هشدار داد که تأخیر در پرداخت تعهدات مالی می‌تواند صنعت نفت را با مشکلات جدی مواجه کند؛ تیمی که پس از بازگشت به لیگ برتر، حالا برای تثبیت جایگاه خود بیش از هر چیز به پشتوانه مالی نیاز دارد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha