تحولات منطقه

۲۷ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۰
کد مطلب: ۱۱۶۱۶۸۴

تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد؛ تا روز پنجشنبه روند افزایش نسبی دما و ماندگاری هوای گرم همچنان در سطح استان ادامه می یابد و از روز جمعه روند کاهش دما آغاز خواهد شد.

دما در خراسان رضوی کاهش خواهد یافت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، براساس تحلیل آخرین نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی؛ تا روز پنجشنبه روند افزایش نسبی دما و ماندگاری هوای گرم همچنان در سطح استان ادامه می یابد و از روز جمعه روند کاهش دما آغاز خواهد شد.

طی این مدت، پدیده غالب، افزایش شدت وزش باد در ساعات بعدازظهر به‌ویژه در نواحی بادخیز شرق و نیمه جنوبی خواهد بود که گاهی با خیزش و انتقال گردوغبار و کاهش کیفیت هوا همراه خواهد بود.

انتظار می‌رود این شرایط روز پنجشنبه تشدید شده و در بخش های دیگر استان از جمله در نواحی مرکزی، شاهد افزایش غلظت ذرات گردوغبار و کاهش کیفیت هوا باشیم.

همچنین، از ساعات بعدازظهر پنجشنبه، افزایش ابر و به‌تدریج به‌ویژه برای بعدازظهر روز جمعه، ضمن شروع روند کاهش دما، وقوع رگبار پراکنده باران با احتمال رعدوبرق نیز در سطح استان به‌خصوص درنیمه شمالی پیش بینی می‌شود.

در ۲۴ ساعت گذشته فریمان با دمای ۱۶ درجه سلسیوس و کالیبراسیون سبزوار با دمای ۴۲ درجه سلسیوس به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین شهرستان‌های خرااسن رضوی بوده‌اند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha