تحولات منطقه

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران با اشاره به قدمت بالای بسیاری از مدارس پایتخت، روند ایمن‌سازی آنها را نامطلوب دانست و بر ضرورت تشکیل پرونده ایمنی برای مدارس تأکید کرد.

هشدار آتش‌نشانی درباره ایمنی مدارس تهران /  فرسودگی همچنان مشکل‌ساز است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدرت‌الله محمدی اظهار کرد: بخش قابل توجهی از مدارس تهران در بافت‌های فرسوده قرار دارند و برخی از این مراکز آموزشی به دلیل قدمت بالا، فاقد سیستم‌های آتش‌نشانی هستند.

وی افزود: سازمان آتش‌نشانی بر اساس تفاهم‌نامه موجود با آموزش و پرورش، در زمینه آموزش معلمان و سرایداران و سایر وظایف مرتبط با ایمنی مدارس اقدامات لازم را انجام داده است، اما بخشی از مسئولیت ایمن‌سازی بر عهده آموزش و پرورش است که باید این موضوع را در برنامه‌ها و اعتبارات خود دنبال کند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی تهران با بیان اینکه روند ایمن‌سازی مدارس رضایت‌بخش نیست، گفت: مدارس باید برای ایمنی خود تشکیل پرونده دهند. ممکن است یک مدرسه از نظر ایمنی شرایط مناسبی داشته باشد، اما هنوز پرونده ایمنی برای آن تشکیل نشده باشد.

محمدی ادامه داد: بیشتر مدارس تهران فرسوده هستند و برخی از آنها اساساً سیستم آتش‌نشانی ندارند، هرچند نگرانی درباره مدارس یک یا دو طبقه کمتر است.

وی تأکید کرد: آتش‌نشانی می‌تواند در حوزه آموزش و ارتقای آمادگی مدارس همکاری بیشتری داشته باشد و در مقابل، آموزش و پرورش نیز باید اقدامات لازم را برای افزایش ایمنی مدارس انجام دهد تا احتمال وقوع حوادث کاهش یابد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha