تحولات منطقه

بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد تا اواسط هفته آینده، وزش باد به‌تناوب و با شدت و ضعف، پدیده جوی غالب در استان خواهد بود

گردوغبار در خراسان رضوی ماندگار است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، با توجه به تحلیل آخرین نقشه‌ها و داده‌های هواشناسی، تا اواسط هفته آینده، وزش باد به‌تناوب و با شدت و ضعف، پدیده جوی غالب در استان خواهد بود. در این مدت، به‌ویژه در نوار شرقی و نیمه جنوبی استان، وزش باد گاهی شدید همراه با گردوخاک، افت کیفیت هوا و کاهش دید افقی پیش‌بینی می‌شود. همچنین با توجه به جهت جریانات، از روز یکشنبه احتمال انتقال ذرات گردوغبار به نواحی مرکزی استان وجود دارد.

طی این مدت دما تغییرات قابل ملاحظه‌ای نخواهد داشت ولی از بعدازظهر یکشنبه ضمن افزایش وزش باد، افزایش ابر و کاهش ۱ الی ۳ درجه‎ای دما به‌ویژه در نیمه شمالی استان، احتمال بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات و شمال غرب استان وجود دارد. لازم به ذکر است روز دوشنبه بر گستره‌ی بارش‎‌ها افزوده می‌شود.

در ۲۴ ساعت گذشته قوچان با دمای ۹ درجه سلسیوس و کالیبراسیون سبزوار با دمای ۴۰ درجه سلسیوس به ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین ایستگاه‌های خراسان رضوی بوده‌اند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha