تحولات منطقه

همزمان با آغاز طرح جدید جذب نیرو در ارتش رژیم صهیونیستی، اعتراض یهودیان حریدی به خدمت سربازی اجباری بار دیگر بالا گرفت و درگیری میان معترضان و پلیس اسرائیل در تل‌آویو شکل گرفت.

شورش علیه سربازی اجباری در اسرائیل/ حریدی‌ها خیابان‌های تل‌آویو را بستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، همزمان با آغاز طرح جدید فراخوان خدمت سربازی در اراضی اشغالی، درگیری‌هایی میان پلیس رژیم صهیونیستی و تظاهرکنندگان یهودی حریدی در جریان تظاهرات در تل‌آویو رخ داد.

به گزارش جروزالم پست، ده‌ها تن از یهودیان حریدی در مقابل دفتر جذب سربازان در پایگاه نظامی تل هاشومر در رمات‌ گان تجمع، جاده‌های منطقه را مسدود کرده و نیروهای پلیس برای متفرق کردن آنها و بازگشایی مسیرها وارد عمل شدند.

شماری از معترضان برای جلوگیری از روند جذب سربازان حریدی‌ شب را مقابل این پایگاه سپری کرده بودند

این اعتراضات همزمان با یک برنامه دوهفته‌ای برای جذب صدها حریدی صورت می‌گیرد. این افراد قرار است به یگان‌های نظامی ملحق شوند.

حریدی‌ها همچنان به خدمت سربازی اعتراض دارند. این اعتراضات در پی حکم ۲۵ ژوئن ۲۰۲۴ دیوان عالی رژیم صهیونیستی صورت می‌گیرد که خدمت سربازی را برای حریدی‌ها الزامی کرد و پرداخت کمک ‌هزینه مالی به مؤسسات مذهبی را که دانشجویان آن‌ از انجام خدمت سربازی خودداری می‌کنند، ممنوع کرد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha