تحولات منطقه

رئیس پلیس فتا کلانشهر مشهد از دستگیری یک متهم به دلیل کلاهبرداری با ترفند سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال خبر داد.

کلاهبرداری با ترفند سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، سرهنگ رضا زاهدی در این خصوص گفت: در پی گزارش کلاهبرداری در خصوص رمزهای دیجیتال از سوی مردی جوان موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیمی از کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی اظهارات مالباخته مشخص شد این فرد از طریق شبکه های اجتماعی با مشاهده آگهی با عناوین سرمایه گذاری با سود بالا در ارزهای دیجیتال با مردی جوان آشنا شده و فرد کلاهبردار پس از جلب اعتماد مالباخته طی چند مرحله مبلغ 397 میلیون ریال از وی کلاهبرداری کرده و تلفنش را پاسخگو نیست.

زاهدی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا با بررسی دقیق اظهارات مالباخته ها و سرنخ های به جامانده متهم را را شناسایی و با هماهنگی قضائی در اقدامی غافگلیرانه دستگیر کردند. متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha