تحولات منطقه

نوید کیا گفت: بازی‌های ما با تیم استقلال خوزستان همیشه جذاب و پرگل بوده و امیدوارم مسابقه پیش رو نیز در همین شرایط دنبال شود.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان : بازی‌های ما با استقلال خوزستان همیشه پرگل بوده است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

محرم نویدکیا شنبه شب در نشست خبری پیش از دیدار برابر استقلال خوزستان اظهار داشت: هفته گذشته نتوانستیم فوتبال باکیفیتی ارائه کنیم و همین موضوع باعث می‌شود انتظار از تیم در بازی پیش رو بیشتر باشد.

وی افزود: باید مقابل استقلال خوزستان با تمرکز و منطق بیشتری بازی و کیفیت فوتبال خود را تا آخرین لحظه حفظ کنیم.

سرمربی سپاهان گفت: استقلال خوزستان به دنبال ارائه فوتبال است و حتی اگر در مقطعی از مسابقه عقب‌نشینی کند، کیفیت خود را از دست نمی‌دهد. به همین دلیل باید برای یک مسابقه سخت و باکیفیت آماده باشیم.

نویدکیا اظهار داشت: تغییرات زیادی در تیم داشته‌ایم و جدایی و مصدومیت برخی بازیکنان نیز شرایط را پیچیده‌تر کرده است. امیدوارم با کمک همکارانم بتوانیم شرایط تیم را بهبود ببخشیم و به تدریج مشکلات موجود را برطرف کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک نشستی برگزار خواهیم کرد و درباره مسائل مختلف توضیح می‌دهیم.

سرمربی سپاهان افزود: هماهنگی با رسانه‌ها وظیفه سرمربی نیست و این موضوع باید از سوی باشگاه انجام شود. من خودم را موظف می‌دانم پاسخگو باشم و تا امروز نیز در نشست‌های خبری حضور داشته‌ام.

نویدکیا درباره استفاده از بازیکنان جوان تصریح کرد: نمی‌توان از قبل مشخص کرد بازیکنان جوان چه زمانی به میدان می‌روند. همیشه اعتقاد دارم مسپولیت نتیجه بر عهده سرمربی است، اما در یک باشگاه همه افراد باید مسوولیت خود را بپذیرند.

وی ادامه داد: بازیکنانی جذب شده‌اند و باید تلاش کنیم بهترین عملکرد را از آنها بگیریم. هر مربی سبک و دیدگاه مشخصی دارد و بازیکنان نیز باید بتوانند در چارچوب آن سبک توانایی‌های خود را نشان دهند.

نویدکیا با اشاره به عملکرد سپاهان در دیدارهای اخیر گفت: قبول دارم که در گلزنی عملکرد مطلوبی نداشته‌ایم و باید این مشکل را به مرور برطرف کنیم. البته بخشی از این موضوع می‌تواند به شیوه بازی حریفان مربوط باشد، اما باید نگاه واقع‌بینانه‌ای به شرایط داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: تغییرات زیادی در تیم ایجاد شده و بازیکنان مختلفی از تیم جدا یا مصدوم شده‌اند. طبیعی است که رسانه‌ها نیز نسبت به نتیجه نگرفتن تیم واکنش نشان دهند، اما امیدوارم نگاه‌ها به شرایط سپاهان منطقی باشد.

نویدکیا درباره بازگشت بازیکنان پس از مصدومیت رباط صلیبی اظهار داشت: بازیکنانی که پس از چنین مصدومیتی به فوتبال برمی‌گردند، باید به تدریج و با صبر به شرایط مسابقه بازگردند و نمی‌توان انتظار داشت بلافاصله به فرم کامل خود برسند.

وی با اشاره به میزبانی اصفهان از دیدار استقلال و پرسپولیس گفت: اینکه فوتبال ایران به شرایطی رسیده که امکان برگزاری دربی تهران وجود ندارد، نشان می‌دهد اصفهان از مدیران توانمندی برخوردار است که توانستند چنین مسابقه‌ای را به شکل مطلوب و بدون نقص میزبانی کنند.

دیدار تیم‌های سپاهان و استقلال خوزستان در چارچوب هفته ششم لیگ برتر ساعت ۱۹ فردا یکشنبه در ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha