تحولات منطقه

۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۱
کد مطلب: ۱۱۶۵۱۹۴

بررسی آخرین نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد از روز شنبه افزایش ۲ تا ۴ درجه‌ای دمای بیشینه قابل انتظار است.

دما در خراسان شمالی افزایش می‌یابد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌ای بیانگر جو پایدار تا اوایل هفته آینده در خراسان شمالی است و پدیده غالب طی امروز افزایش باد در ساعت‌های بعدازظهر و به‌تدریج کاهش ابر پیش‌بینی می‌شود.

تا روز دوشنبه پدیده غالب افزایش باد در ساعت‌های بعدازظهر به‌ویژه در جنوب غرب و آسمان در اکثر ساعت‌ها قسمتی ابری تا نیمه ابری خواهد بود.

از لحاظ دمایی از روز شنبه افزایش ۲ الی ۴ درجه‌ای دمای بیشینه قابل انتظار است.

برای فردا شب، نیمه جنوبی استان به‌ویژه جنوب شرق احتمال ورود غبار و گردوخاک از سمت خراسان رضوی را خواهد داشت.

طی ۲۴ ساعت گذشته بیشترین بارندگی از ایستگاه باش‌محله به میزان ۳۴.۴ میلیمتر گزارش شده است. همچنین خنک‌ترین نقطه استان از ایستگاه کوسه با کمینه دمای ۱۲ و گرم‌ترین نقطه استان از ایستگاه اسماعیل‌آباد با بیشینه دمای ۳۴ درجه سانتی‌گراد گزارش شده است.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha