تحولات منطقه

شهردار مشهد مقدس گفت: مشهد شهر تمام ملت ایران است و به‌دلیل زائرپذیربودن، سالانه میزبان بیش از ۳۰ میلیون زائر است؛ در حالی که درآمد و منابع این شهر محلی است، اما هزینه‌کرد آن بین‌المللی است.

منابع مشهد محلی است، اما هزینه‌کرد آن ملی و بین‌المللی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش روابط عمومی شهرداری مشهد ، محمدرضا قلندر شریف در نشست با معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور اظهار کرد: «مشهد شهر تمام ملت ایران است و به‌دلیل زائرپذیربودن، سالانه میزبان بیش از ۳۰ میلیون زائر است؛ در حالی که درآمد و منابع این شهر محلی است، اما هزینه‌کرد آن بین‌المللی است.»

وی افزود: «در کنار زائران، چند هزار نفر از مهاجران نیز در مشهد حضور دارند که هزینه‌ای به شهرداری پرداخت نمی‌کنند.»

اجرای ۳۸ کلان‌پروژه با اعتبار بیش از ۱۰ همت

شهردار مشهد تصریح کرد: «در این مدت ۳۸ کلان‌پروژه با اعتباری بیش از ۱۰ همت در مشهد اجرا شده که مترو و پایانه مسافربری از جمله مهم‌ترین آن‌ها بوده است. تقریباً هر هفته شاهد افتتاح یک پروژه بودیم.»

حمل‌ونقل عمومی؛ نیازمند توجه ملی

قلندر شریف ادامه داد: «در دوره فعلی مدیریت شهری، یک خط مترو آماده افتتاح داریم که شش کیلومتر طول و چهار ایستگاه اصلی دارد و راه‌آهن، فرودگاه و پایانه را به حرم مطهر رضوی متصل می‌کند.»

وی ادامه داد: «هفتصد دستگاه اتوبوس خریداری شده که تاکنون ۴۰۶ دستگاه وارد ناوگان شده است. اکنون ۲۱۰۰ دستگاه اتوبوس در اختیار شهر است، در حالی که نیاز مشهد ۳۱۰۰ دستگاه برآورد می‌شود.»

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: «در مصوبات قبلی دولت، ۹۰۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد در نظر گرفته شده بود، اما این مصوبات تاکنون عملیاتی نشده است.»

وی افزود: «خط یک مترو اکنون ۶۰ واگن دارد و برای خرید ۶۰ واگن جدید و دو برابر شدن ظرفیت این خط، نیازمند کمک مالی هستیم. خط ۳ مترو ۲۱۰ واگن و خط ۴ نیز ۱۰۰ واگن نیاز دارد.»

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha